Στα πλαίσια του ερευνητικού συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή “SME E-COMPASS”, το Επιμελητήριο Χανίων συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Κορινθίας  ημερίδα με αντικείμενο το Ηλεκτρονικό Εμπόριο την Παρασκευή 6η Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου (Ελ. Βενιζέλου 4). 

Η ημερίδα απευθύνεται στα μέλη του Επιμελητηρίου, σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, στον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο, σε ερευνητές και σε συμπολίτες με ενδιαφέρον στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών. 

Το ερευνητικό έργο «E-Commerce Proficient Applications in Security and Sales for SMEs» (SME E-C0MPASS) έχει ως στόχο την έρευνα, ανάπτυξη και διάδοση εργαλείων και εφαρμογών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τουρισμό, μέσω επιλεγμένων Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αντικείμενο του έργου αποτελεί ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εξειδικευμένων διαδικτυακών εργαλείων και εφαρμογών με μεθόδους όπως η εξόρυξη γνώσης από δεδομένα, το σημασιολογικό διαδίκτυο, οι ευφυείς αλγόριθμοι, η διαχείριση σύνθετων συμβάντων, η διασύνδεση βάσεων δεδομένων.

Τα Επιμελητήρια Χανίων και Κορινθίας στοχεύουν να ενισχύσουν με τις διαδικτυακές εφαρμογές του “SME E-COMPASS” μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στον ηλεκτρονικό τουρισμό.

Την ημερίδα θα συντονίσουν εξειδικευμένα στελέχη και ερευνητές του ηλεκτρονικού εμπορίου και τουρισμού από  την Ελλάδα και τη Γερμανία. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Επιμελητηρίου τηλ. 28210-52329 και για το έργο «SME E-COMPASS» στη διεύθυνση www.sme-ecompass.eu.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook