Έχουμε ευθύνη να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε ευθύνη να δούμε και να πούμε ακριβώς τι έγινε και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής του ’81,της νέας νίκης του ’85, της δικαίωσης του ’93, των νικών για την Ευρώπη και των Ολυμπιακών Αγώνων του ’96 και του 2000 και της μεγάλης νίκης του Γιώργου με 43,9% η οποία έδωσε τέλος στη διακυβέρνηση της εφταετίας του Καραμανλή, άλλαξε προσανατολισμό και έχασε την επαφή του με τον κόσμο του Ανδρέα , τον άνεργο, τον μικρομεσαίο , τον συνταξιούχο, τον αγρότη , τη νοικοκυρά, τη νέα γενιά.

Ευθύνες δεν έχει ο κόσμος , κόσμος που σήμερα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ , αλλά αυτοί που με συγκεκριμένες πολιτικές έδιωξαν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.

Ευθύνες, δεν έχει ο κόσμος που έμεινε και από συναίσθημα ψήφισε ΠΑΣΟΚ αλλά όσοι διαβρώθηκαν από την εξουσία και έπαιξαν προσωπικά παιχνίδια στο όνομα του Κινήματος , παιχνίδια με στοιχεία εγωιστικά θέλοντας τη διατήρηση της καρέκλας με κάθε τρόπο αλλά και όσοι διέσπασαν το ΠΑΣΟΚ με  πολιτικές ρεβανσισμού ξεχνώντας τις ευθύνες τις προσωπικές που έχουν απέναντι στην 3η του Σεπτέμβρη, απέναντι στη γενιά που έχει σήμερα καταστραφεί.

Ευθύνες με ονοματοεπώνυμο, ευθύνες όσων ελέω της οικογενειοκρατίας, επιχείρησαν να σώσουν τα τέκνα αυτών εξασφαλίζοντάς τους ένα αύριο από τυχόν ενδεχόμενη εκλογή τους την ώρα που οι άνεργοι στη χώρα φτάνουν το 25 %.

Ας μιλήσουμε ανοιχτά. 

  • Παραίτηση άμεσα όσων έκαναν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα μικρό.
  • Άμεσες εξελίξεις με καταλογισμό ευθυνών, χωρίς να επιμηκύνουμε την περίοδο εσωστρέφειας.
  • Συνέδριο ΠΑΣΟΚ τώρα 
  • Συνέδριο αλλαγής πολιτικής  επιστροφή στον Σοσιαλισμό, με εκλογή νέου Προέδρου ΠΑΣΟΚ από τη βάση .
  • Στόχος η επιστροφή όσων δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ,όχι σ´ αυτούς που έπαιξαν παιχνίδια στο όνομα του ΠΑΣΟΚ.
  • Άμεση εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση των νομαρχιακών επιτροπών ώστε να συζητηθούν οι αιτίες του ατυχούς αποτελέσματος.

Ο κόσμος έφερε το ΠΑΣΟΚ στην τελευταία θέση . Ποιος ποιοι ευθύνονται ;

Αλλαγές, αποφάσεις τώρα και πριν ασχοληθούμε με το οτιδήποτε , ας ασχοληθούμε με το σπίτι μας.

  • Ο Ανδρέας Tσιλογιάννης είναι: Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ – Πρώην μέλος Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook