Δύο νέα πρόσωπα και ένα… παλιό, που έλειπε για αρκετό καιρό με την Εθνική ομάδα της χώρας του, υπάρχουν στην αποστολή του Πλατανιά για τα ματς με ΠΑΟ και Αστέρα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος για τις δυο… κολλητές εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Λεωφόρο (01/02, 15:00) και Τρίπολη (04/02, 17:15) πήρε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Κάσιο και Μαχλελή, ενώ θα ενσωματωθεί σε αυτήν το βράδυ της Κυριακής ο Κουλιμπαλί, που ολοκλήρωσε την παρουσία με το Μάλι στο Κόπα Άφρικα.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (15.00) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015 καθώς και για τον -επίσης εκτός έδρας- αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου (17.15), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μαχλελή, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ολιμπά, Περιστερίδη, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή αναμένεται να ενσωματωθεί, το βράδυ της Κυριακής, ο Κουλιμπαλί, ο οποίος συμμετείχε με την εθνική ομάδα του Μάλι, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα, αεροπορικώς για την Αθήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και θα αναχωρήσει οδικώς για την Τρίπολη.

Στα Χανιά θα επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης, με απευθείας πτήση τσάρτερ από την Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook