Ο έλεγχος ενός αυτοκινήτου από αστυνομικούς του ΤΑΕ Χανίων οδήγησε στην ανακάλυψη κοντά 6 κιλών χασίς μαζί με το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Όλα άρχισαν όταν χθες  το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, εννέα (9) φυσίγγια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Όπως προέκυψε το εν λόγω όπλο είχε παραχωρηθεί από έναν 67χρονο, στον 32χρονο.

Ακολούθησε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, έρευνα στην κοινή οικία του 32χρονου και του 67χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εννέα (9) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολική ποσότητα κάνναβης 1.310 γραμμάριων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, έρευνα σε οικία συγγενικού προσώπου του 32χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν, ως παρανόμως κατεχόμενα (από τον 32χρονο) και κατασχέθηκαν :

•    συνολική ποσότητα κάνναβης 4 κιλών και 380 γραμμαρίων,
•    τρείς (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακόμη 30 γραμμάρια κάνναβη,
•    δέκα (10) φυσίγγια  πολεμικού όπλου και
•    δύο (2) μαχαίρια.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook