Ο Πλατανιάς πριν… καταλάβει ότι άρχισε το ματς στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν απέφυγε τη βαριά ήττα  (3-0).

Ο Πέτριτς μόλις στο 7’ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό και ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά ο Μιλούνοβιτς στο 11’ με φάουλ δεν κατάφερε να σκοράρει, χάνοντας κλασική ευκαιρία στο 20’ για να φέρει το ματς στα ίσα, όταν απέφυγε τον Στιλ αλλά πλάσαρε αδύναμα σε κενή εστία, δίνοντας την ευκαιρία στον Σίλντενφελντ να απομακρύνει.

Ο Στυλιαράς στο 45’ έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά ο Ολιμπά μπλόκαρε την εκτέλεση του Μπεργκ.

Με το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπειτα από… καραμπόλα στην περιοχή του Πλατανιά πέτυχε το 2-0 με τον Τριανταφυλλόπουλο. Και πάλι η Χανιώτικη ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά η κεφαλιά του Γιακουμάκη προσέκρουσε στο δοκάρι στο 50’, ενώ και ο Τσουράκης έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού στο 68’.

Ο Κλωναρίδης στο 78’ με εκπληκτικό γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.

Το “φιλμ” του αγώνα

2′ Ο Μπεργκ στην πλάτη της άμυνας προσπαθεί από πλάγια θέση να αιφνιδιάσει τον Ολιμπά, αλλά πλασάρει στην εξωτερική πλευρώ των διχτύων.
7′ ΓΚΟΛ: Ο Λαγός “σκάβει” την μπάλα στην πλάτη της άμυνας για τον Πέτριτς, που στοπάρει και πλασάρει σωστά για το 1-0.
10′ Ο Μιλούνοβιτς από μπαλιά του Αγκιλέρα βγαίνει σε θέση βολής, αλλά τον ανακόπτει αντικανονικά ο Τριανταφυλλόπουλος, με τον Στυλιαρά να του δείχνει κίτρινη κάρτα αν και ο Σέρβος άσος έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ.
11′ Φάουλ του Μιλούνοβιτς άουτ. 
17′ Ο Ατζαγκούν πάσαρε στον Μπέργκ, το σουτ του οποίου αποκρούει ο Ολιμπά και στη συνέχεια δίνεται φάουλ του Σουηδού επιθετικού πάνω στον Ιτούα. 
20′ Μπαλιά του Ζαραδούκα, ο Στιλ βγαίνει εκτός εστίας και ο Μιλούνοβιτς “τσιμπάει” τη μπάλα από τον Ταυλαρίδη αλλά σε κενή εστία πλασάρει αδύναμα με τον Σίλντενφελντ να σώζει.
24′ Ο Ατζαγκούν πασάρει στον Μπεργκ, που στέλνει τη μπάλα άουτ με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά διαμαρτύρεται για φάουλ από τον Μπανανά. 
45′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Πέτριτς βγαίνει στην πλάτη της άμυνας ο Ολιμπά υψώνει το πόδι του για να τον ανακόψει αλλά δεν τον βρίσκει στην έξοδο, με τον Κροάτη να έχει επαφή με το δεξί πόδι του Γάλλου γκολκίπερ και τον Στυλιαρά να δίνει πέναλτι! Ο Μπεργκ αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά ο Ολιμπά μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. 
47′ ΓΚΟΛ: Από εκτέλεση κόρνερ ο Πέτριτς κάνει το σουτ στην κίνηση, η μπάλα κοντράρει στον Τριανταφυλλόπουλο και στρώνεται στον Μπεργκ, που πλασάρει, για να αποκρούσει ο Ολιμπά και να σκοράρει στη συνέχεια ο Τριανταφυλλόπουλος με κοντινό πλασέ. 
50′ ΔΟΚΑΡΙ: Σημαντική ευκαιρία για να μειώσει ο Πλατανιάς. Ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.
68′ Διπλή απόκρουση του Ολιμπά. Ο Γάλλος γκολκίπερ αρχικά αποκρούει με το ένα χέρι το σουτ του Πέτριτς και στη συνέχεια εξουδετερώνει και το πλασέ του Κροάτη επιθετικού. 
68′ Από μπαλιά του Μαχαμάτ στην πλάτη της άμυνας ο Τσουράκης από πλάγια θέση πλασάρει τον Στιλ και η μπάλα βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού. 
74′ Σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Μιλούνοβιτς “τσιμπάει” τη μπάλα για τον Γουνδουλάκη, αλλά έγκαιρα πέφτει στα πόδια του ο Στιλ και μπλοκάρει. 
78′ ΓΚΟΛ: Ο Κλωναρίδης αποφεύγει στην κίνηση τον Μαχαμάτ και με εκπληκτικό σουτ πετυχαίνει το 3-0.

Διαιτητής: Στυλιαράς 
Βοηθοί: Κούλα-Φαντόπουλος
4ος διαιτητής: Μάνταλος

Κίτρινες κάρτες: Τριανταφυλλόπουλος (10′), Χουχούμης (23′), Αλεξανδρόπουλος (38′), Ολιμπά (45′), Ατζαγκούν (52′), Ταυλαρίδης (57′), Τέτε (59′), Πέτριτς (71′),

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Χουχούμης (46′ Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (80′ Αγγελόπουλος), Πέτριτς (72′ Νίνης), Μπεργκ.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής (64′ Τσουράκης), Τέτε, Αγκιλέρα (68′ Γουνδουλάκης), Μαχαμάτ,  Μιλούνοβιτς, Γιακουμάκης (72′ Κασιο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook