Σε μια λιτή εκδήλωση, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο ΚΑΜ, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ απένειμε τα βραβεία για τον μαθητικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό συσκευασίας με τίτλο ” ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ” και σύνθημα ” Σημασία δεν έχει μόνο τι προσφέρεις αλλά και το πως το προσφέρεις”  που είχε προκηρύξει  τον περασμένο Δεκέμβριο .

Ο διαγωνισμός ο οποίος αφορούσε την καλλιτεχνική προσέγγιση της συσκευασίας. Προκηρύχθηκε με αφορμή την συνεισφορά των μαθητών σχολείων του Δήμου Χανίων για τη συλλογή μέρους των τροφίμων που προσφέρθηκαν σε ωφελουμένους των προγραμμάτων “Βοήθεια στο σπίτι” και ΚΗΦΗ

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 81 σχολεία  του Δήμου Χανίων από την Α’ βαθμια και Β’ βαθμια εκπαίδευση και το επίπεδο των συμμετοχών ανέλπιστα υψηλό.

Δημιουργικότητα, ευρηματικότητα, υψηλή αισθητική και κυρίως φαντασία και κέφι πλημμυρίζουν τις μαθητικές δημιουργίες που συχνά υπερσκελίζουν έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών!
 
Τα βραβεία ήταν καλλιτεχνικές φωτογραφίες που πρόσφεραν οι Μαριάννα Αγγελάκη, Αρχιτέκτων και Βάσια Κατραμαδάκη, Τελειόφοιτος Αρχιτεκτονικής Σχολής Πολυτεχνείου Κρήτης.
 
Στο μαθητικό διαγωνισμό καλλιτεχνικής συσκευασίας «Το κουτί του Αη Βασίλη» βραβεύτηκαν οι :

Στην κατηγορία Νηπιαγωγεία :

1o Νηπιαγωγείο Μουρνιών και Νηπιαγωγείο Ποτιστηρίων

Στην κατηγορία Δημοτικά :

2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων και 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων

Στην κατηγορία Γυμνάσια :
ΕΕΕΕΚ Χανίων

Στην κατηγορία Λύκεια
Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook