Μετά απο τα Χανιά, η Φλόγα της Ελπίδας, η Φλόγα των αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, συνεχίζει το ταξίδι της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.
Στο Πέραμα η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 10.00 από τη νέα γέφυρα Περάματος και θα ακολουθήσει τη διαδρομή δεξιά μέσω Περιφερειακής οδού-δεξιά στην κεντρική οδό Περάματος έως την κεντρική πλατεία, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή στις 10.15.
Στ’ Ανώγεια θα ξεκινήσει στις 12.15 με την κάθοδο προς την πόλη των Ανωγείων-Άγαλμα Σκουλά-αριστερά 13ης Αυτούστου 1944-Δημάρχειο-Κεντρική Πλατεία, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή στις 12.30.
Στο Ρέθυμνο θα ξεκινήσει στις 20.30 από τη Μαρίνα, θα διασχίσει τη Σοφοκλή και Ελευθερίου Βενιζέλου και μέσα από το ενετικό λιμάνι θα φτάσει στην πλατεία Μικρασιατών, όπου οι τοπικοί φορείς θα υποδεχθούν τους λαμπαδηδρόμους με μουσική εκδήλωση.
Το πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας σε Ηράκλειο και Λασίθι έχει ως εξής : 

Τετάρτη 15/6 – Ηράκλειο 9:45 : Έναρξη λαμπαδηδρομίας στο Γάζι 20:00 : Έναρξη λαμπαδηδρομίας στο Ηράκλειο (Πλατεία ΚΤΕΛ Αν.Κρήτης – οδός Εφέσου – λεωφόρος Ικάρου – πλατεία Ελευθερίας (τελετή αφής) – οδός Δικαιοσύνης – πλατεία Λιονταριών – οδός 25ης Αυγούστου – πλατεία 18 Άγγλων) Πέμπτη 16/6 – Λασίθι 13:00 : Έναρξη λαμπαδηδρομίας στην Νεάπολη21:30 : Έναρξη λαμπαδηδρομίας σε Άγιο Νικόλαο ( Είσοδος πόλης,γέφυρα – Λατούς – Ρούσσου Καπετανάκη – Δημαρχείο – Μαρίνα – Σοφοκλή Βενιζέλου – Ρούσσου Κουνδούρου – γέφυρα Λίμνης – χώρος τελετής στη Λίμνη).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook