Κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, και εμπόρους των Χανίων απευθύνει με ανακοίνωση του  το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων προκειμένου να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

\”Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων καλεί όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμπορους να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους νέους, με κλείσιμο των επιχειρήσεων και συμμετοχή στο πάνδημο συλλαλητήριο στις 10 μ.μ. στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Επαγγελματίες, βιοτέχνες. έμποροι, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, νέοι και νέες διεκδικούμε:

• Να σταματήσει ο αδιέξοδος κατήφορος των μνημονίων και των αλλεπάλληλων αντικοινωνικών μέτρων.

• Ριζικό επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης της κρίσης χρέους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για μια Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζικών.

• Σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας με βασικούς μοχλούς, την αύξηση των δημόσιων επενδύσεων  και την ενίσχυση του ρόλου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Όχι στην εκποίηση στρατηγικής σημασίας δημόσιων επιχειρήσεων.

• Δίκαιο φορολογικό σύστημα με πάταξη της φοροδιαφυγής. Φορολόγηση των μεγάλων εισοδημάτων ( τραπεζών, ιδιωτών και μονοπωλιακών επιχειρήσεων ) και όχι φοροεπιδρομή στα χαμηλά εισοδήματα και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook