Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Χανίων και ο Δήμος Πλατανία διοργανώνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπριτζ στις Βουκολιές Χανίων από την Τετάρτη 15 έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου.

Είναι μία πρωτοποριακή διοργάνωση δεδομένου ότι οι αγώνες Μπριτζ γίνονται σε κλειστούς χώρους. Πρώτη φορά πέρυσι έγινε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπριτζ σε ανοιχτό χώρο και μάλιστα σε πλατεία χωριού. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κρητική φιλοξενία και να συνδυάσουν τους αγώνες με διακοπές.

 Ο ενθουσιασμός των αθλητών ήταν μεγάλος και οι συμμετοχές πολλές, έτσι ο όμιλος αποφάσισε να επαναλάβει την διοργάνωση. Αυτήν την χρονιά οι συμμετοχές είναι ακόμα περισσότερες.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα γίνουν αγώνες ομάδων, ενώ τις Παρασκεύη, Σάββατο και Κυριακή θα γίνουν αγώνες ζευγών. Οι αγώνες θα αρχίζουν κάθε απόγευμα στις 19:30, εκτός του Σαββάτου που θα αρχίσουν στις 18:30 καθώς μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει Κρητικό γλέντι, και της Κυριακής που θα αρχίσουν στις 10:30 και μετά θα γίνει η απονομή των βραβείων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook