Με συγγενείς και φίλους, αλλά και με το μυαλό του στο ταξίδι της ερχόμενης Παρασκευής 17/6 στην Αθήνα, γιορτάζει τα σημερινά του γενέθλια ο Μανώλης Κονταρός. 
Και αυτό γιατί μετά από χρονικό διάστημα , έξη μηνών,που έμοιαζε σαν αιώνας, ήρθε η πολυπόθητη ώρα της επιστροφής στην πατρίδα.
Την ερχόμενη Παρασκευή ο Μανώλης Κονταρός – μαζί με τον άνθρωπο που τον παρακολουθούσε και πίστεψε πως ο Μανώλης θα σταθεί και πάλι στα πόδια του , τον επιστήμονα και ερευνητή Χάρυ Πλίβα, θα φτάσουν στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την μόνιμη επιστροφή του Μανώλη.
Το Flashnews.gr επικοινώνησε σήμερα με τον Μανώλη Κονταρό για να του μεταφέρει τις ευχές όλων των Κρητικών για τα γενέθλιά του και βέβαια ο Μανώλης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για το ταξίδι της επιστροφής.
Ήδη έχει ξεκινήσει να σηκώνεται και να κάνει τα πρώτα βήματα, χρησιμοποιώντας βέβαια υποβοηθήματα, αλλά είναι μια αρχή που έχει συντελέσει κατά πολύ στην καλή του ψυχική διάθεση.
Μάλιστα η αισιοδοξία του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς θεωρεί ότι η επιστροφή στην Ελλάδα θα συντελέσει στην ακόμη πιο γρήγορα βελτίωση της κατάστασής του.
Άλλωστε για τον σκοπό αυτό έρχεται μαζί του και ο κ.Πλίβα, ο οποίος θα συναντηθεί με εξιδεικευμένους φυσικοθεραπευτές προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες συνεννοήσεις για την θεραπεία που πρέπει να συνεχιστεί.
Το δεδομένο είναι πως θα χρειαστεί ακόμη κάποιο χρονικό διάστημα για να περπατήσει κανονικά, αλλά το πρώτο βήμα έγινε. 
Οι πάνω από 150 ημέρες πόνου και αγωνίας στην Γερμανία, σύντομα θα αποτελούν παρελθόν για τον Μανώλη Κονταρό, με τις ευχές όλων να τον συνοδεύουν και σε αυτό το ταξίδι της επιστροφής.
Flashnews.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook