Η Vodafone ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση του Nokia X7, του ιδανικού Smartphone για παιχνίδια χάρη στη μεγάλη οθόνη AMOLED 4’’. Πρόκειται για το πρώτο Smartphone με τη νεότερη έκδοση λειτουργικού Symbian (Symbian Anna), με ανανεωμένο User Interface, εικονίδια και web-browser για ακόμη πιο γρήγορη πλοήγηση. 

«Το Nokia X7 διαθέτει μοναδικό design και τεχνικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ιδιαίτερη θέση στην πλούσια γκάμα των Smartphones που διαθέτει η Vodafone» ανέφερε ο κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager, της Vodafone Ελλάδος, και συμπλήρωσε: «Vodafone και Nokia ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία των πελατών μας για νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες τους αλλά και προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία επικοινωνίας και διασκέδασης». 

Με κομψό σχεδιασμό, το Nokia X7 συνδυάζει το ανοξείδωτο ατσάλι με το γυαλί. Ακόμα, προσφέρει ευκολία στη χρήση χάρη στην βελτιωμένη μέθοδο εισαγωγής κειμένου, το γρήγορο Internet browser και τους ανανεωμένους χάρτες. Με την κάμερα των 8 Mpixels o χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, η πλήρης υποστήριξη e-mail και social networking προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να μένει πάντα σε επαφή με το γραφείο αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το Nokia X7 έρχεται με προεγκατεστημένα παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας, όπως το δημοφιλές Galaxy on Fire HD και Asphalt 5 HD. Όσοι αγοράσουν το Nokia X7 θα αποκτήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 20 δημοφιλή παιχνίδια από το OVI Store αλλά και 10 ΔΩΡΕΑΝ τραγούδια από το Vodafone Music Store. 

Το Nokia X7 διατίθεται στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά από τη Vodafone. Η τιμή της συσκευής θα είναι 519€ (συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α) ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να το αποκτήσουν φθηνότερα με νέα σύνδεση ή ανανέωση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.vodafone.gr/portal/NokiaX7