Για άλλη μια φορά οι διοργανωτές των Mad Awards έχουν ετοιμάσει δεκάδες εκπλήξεις για το κοινό, αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στις κερκίδες των VIP.

– O Σάκης Ρουβάς (ο μόνος που έχει προταθεί για 5 βραβεία), η Σάγια και ο Νίνο θα βγουν από το δεύτερο stage που έχει στηθεί στο κέντρο του γηπέδου. Ο Νίνο μάλιστα έχει επιλέξει ένα stunt που είναι μάλλον επικίνδυνο και δεν πέτυχε στην τελική πρόβα. Εκείνος όμως επιμένει να το προσπαθήσει και απόψε!

– Ο Κώστας Μαρτάκης θα κάνει ντουέτο με τους Otherview.

– Η Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσει το \”Γι\’ άλλη μια φορά\”, ενώ ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί μέσα από τις κερκίδες των VIP τραγουδώντας το hit του με τίτλο \”Από Δευτέρα\”.

\"\"

-Ποια θα είναι η πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς στη σκηνή; Κάποιοι λένε ότι θα γίνει πραγματική μάχη ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελένη Φουρέιρα αφού και οι δυο είναι αποφασισμένες να ξεχωρίσουν!

– Η Μαρία Μπεκατώρου θα δώσει βραβείο με τον Master Chef, Άκη Πετρετζίκη.

– Ο Αντώνης Ρέμος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το remix του τραγουδιού \”Είναι Στιγμές\”.

– Μία ατυχία είχε η Τάμτα, καθώς ο ξένος καλλιτέχνης που θα τη συνόδευε στη σκηνή, δεν μπόρεσε να έρθει τελικά στην Ελλάδα και έτσι αναγκάστηκε το βράδυ της Δευτέρας να μπει ξανά στο στούντιο και να ηχογραφήσει μόνη της το ντουέτο της και στη συνέχεια να στήσει τη χορογραφία από την αρχή. Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε ακόμα καλύτερο από το αρχικό.

-Η Νάντια Μπουλέ θα κάνει ντουέτο με τον Δήμο Αναστασιάδη, ενώ τα βραβεία θα κλείσουν \”χορευτικά\” ο Θέμης Γεωργαντάς με την Ελεονώρα Μελέτη.

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook