«ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Είμαστε εδώ δυνατοί και πολλοί κανείς δεν μπορεί να μας θάψει πλέον. Κανείς δεν μπορεί να μας εκμεταλλευτεί, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε. Θέλουμε τα όνειρα μας με σάρκα και οστά, θέλουμε να ζήσουμε, θέλουμε να αναπνεύσουμε ελευθερία. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!».

Αυτό είναι το μήνυμα, με την υπογραφή «orestis», που αντίκριζε κανείς, μπαίνοντας το απόγευμα της Τρίτης στο επίσημο site της Προεδρίας της Δημοκρατίας, www.presidency.gr/. Παράλληλα, ένα βίντεο σε ασπρόμαυρο φόντο προέβαλε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις ειρηνικές διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων.

Αντιδρώντας άμεσα, οι αρμόδιες υπηρεσίες φαίνεται πως «μπλόκαραν» το site του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να μην εμφανίζεται το μήνυμα και το βίντεο των Αγανακτισμένων.

Καθώς φαίνεται, αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς οι Αγανακτισμένοι έχουν προειδοποιήσει ότι θα «χτυπήσουν», με ανάλογο τρόπο, και σε άλλες ιστοσελίδες τηλεοπτικών σταθμών και κυβερνητικών φορέων ενδεχομένως.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αγανακτισμένοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα για 21η ημέρα και το απόγευμα διοργανώνουν «δοκιμαστική» προσυγκέντρωση στο Μοναστηράκι και πορεία προς τη Βουλή, όπου σκοπεύουν να μείνουν όλη τη νύχτα, για να είναι έτοιμοι, στις 7 το πρωί της Τετάρτης, να αποκλείσουν τη Βουλή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook