Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας ”ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” της Οικογένειας Λαμπάκη στην 2η έκθεση τροφίμων και ποτών, ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που διεξήχθη 30/1/15 εώς 2/2/15 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Πολλοί επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης, αρτοποιείας – ζαχαροπλαστικής αλλά και  εξιδικευμένων καταστημάτων delicatessen, επισκέφτηκαν και τις 4 ημέρες λειτουργίας της έκθεσης, το περίπτερο της εταιρείας Κρητικό Εργαστήρι, το οποίο πλημμύρισε από κόσμο. Μία από τους επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας ήταν και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Θεανώ Βρέντζου, η παρουσιά της οποίας έδωσε την αφορμή συζήτησης γύρω από θέματα στήριξης και δράσης της Περιφέρειας Κρήτης στο πλευρό των Κρητικών Παραγωγών.

Οι επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, δοκίμασαν τα προϊόντα της εταιρείας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κο Λαμπάκη & τους πωλητές, καθώς και να γνωρίσουν τόσο τα προϊόντα όσο και τη φιλοσοφία  της Οικογένειας Λαμπάκη.

Το περίπτερο της εταιρείας έλαβε πολύ θετικά σχόλια για τον κομψό και απλό σχεδιασμό του, ενώ τα προϊόντα και οι προσεγμένες συσκευασίες τους ενθουσίασαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους των συνεργατών μας, όλους τους επισκέπτες αλλά και πελάτες μας από όλη την Ελλάδα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι εξαιρετικές κριτικές τους, η θερμή αποδοχή και ο ενθουσιασμός που έδειξαν για εμάς και τις προσπάθειες μας, μας δίνουν το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε, έχοντας το ίδιο πάθος και μεράκι για πραγματικά ξεχωριστά και ποιοτικά προϊόντα.», σχολίασε ο κος Λαμπάκης.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο διάσημος chef κ. Λευτέρης Λαζάρου, μαζί με executive chef της λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, μαγείρεψαν παραδοσιακές συνταγές με γεύσεις από όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και προϊόντα από το Κρητικό Εργαστήρι, ενώ η χανιώτικη κρεατότουρτα, η <<ναυαρχίδα>> των προιόντων της Οικογένειας Λαμπάκη, έκλεψε εντυπώσεις & κέρδισε τα καλύτερα σχόλια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου Λαμπάκη, η εταιρεία βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας για την εξαγωγή των προϊόντων της σε επιπλέον χώρες του εξωτερικού, εντός και εκτός Ευρώπης. Επιπλέον, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την προώθηση των προϊόντων σε επιλεγμένα καταστήματα εντός Ελλάδας.

Για επιπλέον πληροφορίες για το ”ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” και τα παραδοσιακά του προϊόντα ζύμης  επισκεφτείτε το www.ergastiri.gr ή επικοινωνήστε στο 28210 57155.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook