Το Porto Platanias Beach Resort and Spa βραβεύτηκε ως το καλύτερο ανάμεσα σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας από τον Ταξιδιωτικό Οργανανισμό Apollo, σε πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στην Στοκχόλμη την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011. Το ξενοδοχείο ψηφίστηκε ως το καλύτερο από τους πελάτες του Οργανισμού και παράλληλα ως ένας προορισμός που αναβάθμισε την συνολική εικόνα της περιοχής του Πλατανιά. 
Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του ταξιδιωτικού φορέα που ανήκει στην Ελβετική Εταιρία Kuoni. Το μεγαλύτερο μέρος των πελατών του Apollo επισκέπτονται την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη, ενώ η χώρα μας αποτελεί τον πρώτο προορισμό για αυτούς. Το πρακτορείο έχει πολλούς προορισμούς παγκοσμίως μεταξύ των οποίων βρίσκεται η Τουρκία, η Αίγυπτος , η Τυνησία, η Ισπανία, τα Κανάρια νησιά, η Βουλγαρία, η Ταϋλάνδη και η Μάλτα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται σε Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Κάρπαθος, Κως, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Σάμος κ.α. 
Στην τελετή εορτασμού, έγινε επίσημη δεξίωση σε 300 προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο και εδόθησαν βραβεία σε ξενοδοχεία, αλυσίδες και σε συλλόγους διαφόρων χωρών.
Εκτός από το Porto Platanias,για την Ελλάδα βραβείο δόθηκε και στην αλυσίδα των Aquilla Hotels και στην Ομοσπονδία Ξενοδόχων Κρήτης. 

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook