Κατά επτά άτομα μεγαλύτερο είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εργοτέλη που συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τρίτη το απόγευμα για να επικυρωθεί η σύνθεση του και να κατανεμηθούν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες στα νέα πρόσωπα του συμβουλίου.


Συγκεκριμένα στο νέο διοικητικό συμβούλιο προστέθηκαν επτά νέα μέλη που είναι τα εξής : Γιάννης Ράλλης (Γενικός Διευθυντής), Γιώργος Κατρινάκης (Ιατρός), Μανόλης Νοδαράκης (Λογιστής), Μανόλης Παπαντωνάκης (Δικηγόρος), Σπύρος Καλλέργης (Επιχειρηματίας), Νίκος Σπυριδάκης (Μαθηματικός) και Χάρις Αστρινάκη (Δκηγόρος).


Αναλυτικά η καινούργια σύνθεση του «κιτρινόμαυρου» ΔΣ:

Πρόεδρος: Απόστολος Παπουτσάκης

Διευθύνων Σύμβουλος: Δημήτρης Παπουτσάκης

Α’ Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος Τομέα Διαχείρισης): Μανόλης Χαρωνίτης

Β’ Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας): Γιάννης Δασκαλάκης

Γ’ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Βαλυράκης

Δ’ Αντιπρόεδρος - Γενικός Διευθυντής: Γιάννης Ράλλης

Σύμβουλος (Υπεύθυνη Νομικών Θεμάτων): Χάρις Αστρινάκη

Σύμβουλος (Υπεύθυνος Νομικών θεμάτων): Μανόλης Παπαντωνάκης

Σύμβουλος (Υπεύθυνος Τεχνικών Έργων): Σπύρος Καλλέργης

Σύμβουλος (Υπεύθυνος Τεχνικών Έργων): Θανάσης Περισυνάκης

Σύμβουλος (Υπεύθυνος Ιατρικών Θεμάτων): Γιώργος Κατρινάκης

Σύμβουλος (Υπεύθυνος Οικονομικού Τομέα): Μανόλης Νοδαράκης

Σύμβουλος: Γιώργος Σουλτάτος

Σύμβουλος (Υπεύθυνος Περιφερειακής Ανάπτυξης Νομού Λασιθίου): Νίκος Σπυριδάκης

Σύμβουλος: Βασίλης Συγγενίδης

Τα θέματα της συνεδρίασης

Στο μεταξύ, τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση ήταν τα ακόλουθα:

1. Ενημέρωση για τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2010 - 2011 και τον προγραμματισμό για την περίοδο 2011- 2012 από τον γενικό αρχηγό Σταύρο Λαμπράκη.

2. Ενημέρωση για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία από τον γενικό αρχηγό Σταύρο Λαμπράκη.

3. Αρμοδιότητες των μελών  του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Συζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011 – 2012.

5.  Διάφορα θέματα.


Μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου τα νέα μέλη της διοίκησης του Εργοτέλη έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.


Χάρις Αστρινάκη: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργοτέλη. Από την πλευρά μου θα βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».


Μανόλης Παπαντωνάκης: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω στην αγαπημένη οικογένεια του Εργοτέλη».


Σπύρος Καλλέργης: «Ο Εργοτέλης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα και αυτό οφείλεται στην διοίκηση. Αυτό φαίνεται και από το αποτέλεσμα που προέκυψε την φετινή περίοδο, όπου η ομάδα κατέκτησε την 8η θέση. Κλήθηκα από τον πρόεδρο και τα παλιά μέλη να προσφέρω τις δικές μου υπηρεσίες, όπως κάνω χρόνια τώρα στην πάλη. Αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω στο Δ.Σ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε. Θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ό,τι είναι καλό για την περεταίρω ανάπτυξη του συλλόγου και την επιτυχία των στόχων του».


Γιώργος Κατρινάκης: «Χαίρομαι που θα υπηρετήσω και από αυτή τη θέση την οικογένεια του Εργοτέλη.  Ανήκω στην ομάδα, η οποία είναι ένας υγιής οργανισμός.

Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε κοντά τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης για να του δώσουμε υγιείς κοινωνικές κατευθύνσεις».


Μανόλης Νοδαράκης: «Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε και ελπίζω να καταφέρω να προσφέρω στην ομάδα.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα βρίσκομαι πιο κοντά στην οικογένεια του Εργοτέλη».


Νίκος Σπυριδάκης: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. της αγαπημένης μας ομάδας. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για την υλοποίηση του προγραμματισμού και των στόχων μας. Ξεκινάμε από σήμερα».