Το “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πρόσθεσε ακόμα μία σημαντική διάκριση στο ενεργητικό του καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του 2014.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ακόμη μία σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό του το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” , αφού κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ συνολικά 16 σκαφών των Ομίλων της Κρήτης στη γενική κατάταξη (Ranking List) της Περιφέρειας Κρήτης για το 2014.

Βασικό κριτήριο κατάταξης αποτελούν ο αριθμός των αγώνων που συμμετέχει το κάθε σκάφος ανά την Ελλάδα, τα διανυθέντα μίλια καθώς και οι επιτυχίες σε αυτούς τους αγώνες.

Κυβερνήτης του “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” είναι ο επίτιμος πρόεδρος του Ν.Ο.Χ., Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Δημήτρης Γαγάρας, Λευτέρης Αμοιραλής, Νίκος Πετρίδης, Ιωάννα Τζινάκη, Αλέξανδρος Ματθαίος, Αντώνης Συντζανάκης και Ειρήνη Αθανασάκη.

Την 2η θέση κατέλαβε το σκάφος “EL VIENTO” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Καβατζή και την 3η το “ΓΛΑΥΚΗ” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μάμαλη.

Η απονομή τιμητικών διακρίσεων στα τρία πρώτα σκάφη από κάθε Περιφέρεια της Ελλάδος έγινε σε πανηγυρική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην Αθήνα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook