Βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα, συνελήφθη 53χρονη ημεδαπή, ως «αρχηγός» μέλος κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων, που δρούσε στην Ελλάδα και στη Ρωσία, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά ακόμα μελών του κυκλώματος (5 Ελλήνων και 2 αλλοδαπών). Ειδικότερα προ 4μηνου, αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας, κατήγγειλε ότι μέλος του κυκλώματος την προσέγγισε στη Ρωσία και εκμεταλλευόμενη την ευάλωτη θέση της και τη δεινή οικονομική της κατάσταση, την έπεισε να έλθει στην Ελλάδα προκειμένου εργαστεί ως σερβιτόρα, αφού της εξασφάλισε πρόσκληση από Ελληνίδα γυναίκα, επίσης μέλος του κυκλώματος. 
Με την άφιξή της στην Ελλάδα, προ ενός έτους περίπου, παρελήφθη από μέλος του κυκλώματος και της ανακοίνωσαν ότι τους οφείλει το χρηματικό ποσό των 5.000 € για τα έξοδά της μεταφοράς στην Ελλάδα. 
Ακολούθως την υποχρέωναν να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού, με πελάτες νυχτερινών κέντρων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έναντι χρηματικής αμοιβής, την οποία παρακρατούσαν εξ’ ολοκλήρου μέλη του κυκλώματος. 
Η συλληφθείσα παρέλαβε την παθούσα, την εγκατέστησε σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο, της αφαίρεσε το διαβατήριο, την κρατούσε κλειδωμένη και την εξανάγκαζε να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού. 
Επίσης, το ανωτέρω διαμέρισμα λειτουργούσε ως κρυφός οίκος ανοχής, εντός του οποίου η συλληφθείσα προωθούσε στην πορνεία και άλλες νεαρές αλλοδαπές, καθώς και σε διάφορα ξενοδοχεία και οικίες της Αττικής.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook