Χρειάστηκε να κληθεί ειδικά εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος της ΕΛ.ΑΣ., για να βρεθεί η κρυψώνα όπου φύλαγε την «πραμάτεια» του ένας 47χρονος που διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στη Χρυσούπολη Καβάλας. Όμως, τα εκπαιδευμένα ρουθούνια του δεν άργησαν να την ανακαλύψουν μέσα στο… τιμόνι του αυτοκινήτου του!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας από την Ξάνθη έφτασαν στα ίχνη του δράστη και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην επιχείρηση που διατηρεί στην Χρυσούπολη.
Εκεί βρήκαν δύο χασισόδεντρα ύψους 1 μέτρου και δέκα εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Το «εμπόρευμα», δυο σακούλες με 14,9 και 11,6 γραμμάρια χασίς, τα βρήκε ο αστυνομικός σκύλος κι έτσι ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
*** Στην Κόρινθο, άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 41χρονο, όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του και ανακάλυψαν έξη δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από 0,30 έως 0,45 εκατοστά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
*** Στην Μεσσήνη, ένας 43χρονος καλλιεργούσε στο… μπαλκόνι του σπιτιού του επτά χασισόδεντρα ύψους από 30 εκατοστά ως ένα μέτρο και άλλο ένα δενδρύλλιο ύψους 30 εκατοστών στην αυλή του! Όμως, τον αντιλήφθηκαν οι
αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, τον συνέλαβαν και βρήκαν στο σπίτι τους 2,5 γραμμάρια χασίς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook