Από τις 16 ως τις 19 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Καθιανών θα είναι έντονη η παρουσία της Λίβερπουλ αφού ο Πανακρωτηριακός/ΕΘΚ διοργανώνει το 1ο Soccer School το 2015.

Η Ακαδημία των ομάδων του Ακρωτηρίου είναι γνωστό ότι έχει συνεργασία με τον σπουδαίο αγγλικό σύλλογο και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Liverpool F.C. Foundation.

Η σχετική ενημέρωση:

Τα Δ.Σ του Πανακρωτηριακού/Ε.Θ.Κ και η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε, ανακοινώνουν το 1ο Soccer School της χρονιάς 2014-15, στις εγκαταστάσεις μας στα Καθιανά από16-19 Φεβρουαρίου 2015!
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας στο πρόγραμμα Foundation της Liverpool F.C, προχωράμε στο επόμενο βήμα εξέλιξης, στα πλαίσια του προγράμματος Elite Academy! Ο Άγγλος προπονητής Garreth RAFFERTY, θα βρεθεί στα Χανιά για ένα 4ήμερο Soccer School. Όλα τα παιδιά της Ακαδημία μας θα συμμετέχουν στις προπονήσεις, ενώ θα γίνει Σεμινάριο Εκπαίδευσης των προπονητών μας, καθώς και Σεμινάριο Γονέων!

Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι δυνατή μόνο για αθλητές της ακαδημία μας, ωστόσο είναι ανοικτές προς παρακολούθηση από παιδιά, προπονητές και γονείς άλλων ακαδημιών.
Με το βλέμμα στο μέλλον, με αγάπη και σεβασμό για κάθε παιδί, εφαρμόζουμε το σλόγκαν της Ακαδημίας: “Μαθήματα ζωής μέσα από το ποδόσφαιρο”!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook