Στις 23 Ιουνίου θα εκδικαστεί η υπόθεση του οργίου με την κοκαΐνη, που λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή σε μια 23χρονη Αλβανίδα στην Κω. 
Οι τρεις Έλληνες κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, πήραν αναβολή και αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η νεαρή αλλοδαπή.
Η κοπέλα που εργάζεται σε καμπαρέ κατέθεσε ότι είχε συμφωνήσει με τον 39χρονο κατηγορούμενο να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. 
Εκεί, του ζήτησε βότκα κι εκείνος τηλεφώνησε στους άλλους δύο κατηγορουμένους για να φέρουν. Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει, της επέβαλαν με τη βία να κάνει χρήση κοκαΐνης, κάτι που –όπως λέει- δεν είχε ξανακάνει με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.
Στο νοσοκομείο της έγινε ορός καφεΐνης προκειμένου να συνέλθει και να καταθέσει. Οι κατηγορούμενοι δια των συνηγόρων τους ισχυρίζονται ότι το κώμα προήλθε από μέθη και ζήτησαν τοξικολογική εξέταση. 
Τόσο οι ίδιοι όσο και η 23χρονη κατέθεσαν ότι την μετέφεραν στο σπίτι της χωρίς να συντελεσθεί η προσυμφωνηθείσα σεξουαλική πράξη με τον 39χρονο. Αμέσως μετά, ο 36χρονος – που κατηγορείται για αντιποίηση αρχής καθώς παρέστησε τον… αστυνομικό για να μην συλληφθεί- και ο 39χρονος συνέχισαν τη νυχτερινή τους διασκέδαση.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook