Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό, σημειώθηκε αργά τη νύχτα της Κυριακής, με «πρωταγωνιστές» κατοίκους των Απλαδιανών και αστυνομικούς του ΤΑΕ Μυλοποτάμου, με τους τελευταίους να καταδιώκονται ενώ επέβαιναν σε συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.!

Πληροφορίες της Κρητικής Επιθεώρησης που δημοσιεύει το goodnet,  αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν τρεις αστυνομικοί – ένας εκ των οποίων με πολιτικά και δύο ένστολοι – επέβαιναν σε συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., με το οποίο διέρχονταν από τον κεντρικό δρόμο των Απλαδιανών στον μέσα Μυλοπόταμο.

Στη θέα των αστυνομικών, κάτοικοι της περιοχής φέρονται να προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και όταν δεν το κατάφεραν, το καταδίωξαν! Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες ειδοποίησαν κάποιον γνωστό τους που βρισκόταν μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά και αυτός με ένα αυτοκίνητο κατάφερε έξω από το Γενί Γκαβέ να αποκλείσει τον δρόμο στο όχημα των αστυνομικών, που κατέληξε σε χαντάκι και υπέστη υλικές ζημιές.

Το περιστατικό θορύβησε την ΕΛ.ΑΣ., τα άτομα εξετάστηκαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες υποστήριξαν ότι … «έκαναν λάθος»!

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το απίστευτο περιστατικό φέρονται να δήλωσαν ότι νόμιζαν ότι οι αστυνομικοί ήταν κλέφτες, γιατί είδαν το αυτοκίνητο να διέρχεται από το χωριό δύο ή τρεις φορές και τους θεώρησαν ύποπτους.

Μάλιστα, ζήτησαν και συγνώμη, ωστόσο έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον ενός ατόμου για την πρόκληση υλικών ζημιών στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο δεσμεύτηκε και να αποκαταστήσει τις φθορές.

Oι αστυνομικοί άντρες που έγιναν άθελά τους πρωταγωνιστές στο  περιστατικό, πέρα από το αρχικό σοκ είναι καλά στην υγεία τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook