Εγκληματική ενέργεια τελικά δείχνουν τα στοιχεία για τον θάνατο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην περιοχή Σφηνάρι Κισάμου, που είχε δημοσιεύσει το Flashnews,gr νωρίτερα.

Τελευταία ενημέρωση 16:30

Τα ευρήματα και η αυτοψία στο χώρο από τις αστυνομικές αρχές και τον ιατροδικαστή, δείχνουν ότι πρόκειται για διπλό φόνο ενώ απο τις αστυνομικές αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς εντύπωση προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της εισόδου.

Ο Ιατροδικαστής κ. Σταμάτης Μπελιβάνης έκανε λόγο για διπλή ανθρωποκτονία, η οποία συνέβη το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο άντρας έφερε δύο τραύματα εκ των οποίων το ένα απο – πιθανόν – μαχαίρι, ενώ η νεκροψία νεκροτομή στις σορούς του άτυχου ζευγαριού θα διενεργηθεί αύριο.

Να θυμήσουμε ότι ο 78χρονος άνδρας και η 66χρονη γυναίκα βρέθηκαν νεκροί από τον γιο τους, φέροντας ο άνδρας τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η γυναίκα τραύμα από χτύπημα στο κεφάλι πιθανότα από ξύλο που βρέθηκε στο χώρο και βλέπετε στη φωτογραφία.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό με τα ρούχα του στο πάτωμα του υπνοδωματίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος είχε να επικοινωνήσει με τους γονείς του από την Κυριακή το βράδυ. Χθες τους αναζητούσε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο και δεν τους έβρισκε με αποτέλεσμα όταν τους έψαξε να τους βρει νεκρούς.

Στο σημείο έσπευσαν η ασφάλεια Χανίων καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Μιχάλης Καραμαλάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Ανδρέας Δασκαλάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook