To show για την απονομή των MAD Video Music Awards ξεκίνησε γύρω στις 10.00 το βράδυ της Τρίτης, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, με πλήθος κόσμου και σύσσωμη την ελληνική showbiz να δίνει το «παρών».

Στη σκηνή, για την έναρξη της βραδιάς, ανέβηκαν οι Playmen με τον T-Pain, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε από τη Δούκισσα Νομικού και τον Απόστολο Μητρόπουλο στον Σάκη Ρουβά, για την κατηγορία «Video Clip Pop». Ο 39χρονος Έλληνας σταρ αποθεώθηκε για ακόμα μια φορά από το κοινό που είχε κατακλύσει το γήπεδο.

\"\"

Ο παρουσιαστής της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς καλωσόρισε το κοινό, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι live εμφανίσεις συνεχίστηκαν με αρκετές συνεργασίες – ανάμεσά τους, οι Μelisses με τους Vegas, η Κατερίνα Στικούδη με τον Mohombi, ο Δήμος Αναστασιάδης με τη Νάντια Μπουλέ, η Ελένη Φουρέιρα με τον Ciprian Robu, η Ήβη Αδάμου με τον Μηδενιστή, ο Μύρωνας Στρατής με τους Stavento, η Shaya με τους Slick Beats, οι Onirama με τον Sanjuro, ο Κώστας Μαρτάκης με τους Otherview.

\"\"

Η Ελένη Φουρέιρα

 

Οι νικητές της βραδιάς:

Video Clip Pop: Παράφορα – Σάκης Ρουβάς

Video Clip Dance: Call Me -Claydee & Dimension-X

Video Clip Rock : Ο Φτωχός -Onirama

Video Clip Hip Hop/ Urban: Σαν έρθει η μέρα- Stavento Feat. Ήβη Αδάμου

Video Clip Alternative: Φίλα Με Ακόμα -Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας

Sexy Video Clip Της Χρονιάς: Το ΄χω – Ελένη Φουρέιρα

Στίχος- Ατάκα: Κομμένα Πια Τα Δανεικά- Αντώνης Ρέμος

Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης: Ελένη Φουρέιρα

Καλύτερο Συγκρότημα: Onirama

Καλύτερο Ντουέτο- Συνεργασία: Φίλα Με Ακόμα -Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας

Fashion Icon Σε Video Clip: Baby it\’s over – Έλενα Παπαρίζου

Γυναίκα Καλλιτέχνις: Έλενα Παπαρίζου

Καλλιτέχνης της Χρονιάς: Σάκης Ρουβάς

Άνδρας Καλλιτέχνης: Αντώνης Ρέμος

Video Clip Της Χρονιάς: Παράφορα- Σάκης Ρουβάς

Video Clip Mad Greekz: Κακομαθημένο – Χρήστος Χολίδης

\"\"

Η Κατερίνα Στικούδη με τον Mohombi


Highlights:

-Στη σκηνή, για να δώσουν το βραβείο «Video Clip Dance», ανέβηκαν τρείς από τους πρωταγωνιστές του «Dancing With The Stars», η Ελεονώρα Μελέτη, ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς απένειμε αργότερα το βραβείο του sexy video clip, στο πλευρό του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου.

-Ανάμεσα στα ζευγάρια που βρέθηκαν μαζί στη σκηνή για να δώσουν βραβείο ήταν ο πρώτος Έλληνας master chef Άκης Πετρετζίκης, με την παρουσιάστρια του «Master Chef Junior», Μαρία Μπεκατώρου.

-Η Ελένη Φουρέιρα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το πιο σέξι video clip της χρονιάς, δεν δίστασε να αναφερθεί στη δισκογραφική μεταγραφή της: «Σας υπόσχομαι με την καινούργια μου εταιρία, τη MINOS EMI, να κάνω ακόμα περισσότερα σέξι video clip» είπε, μεταξύ άλλων.

– Ο Ηλίας Ψινάκης παρέδωσε το βραβείο για τον «Στίχο- Ατάκα» στον Αντώνη Ρέμο, λέγοντας πως ο τελευταίος είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο και προσθέτοντας: «Θα τον παντρέψω εγώ!». Μάλιστα, λίγο αργότερα, έγραψε στο twitter του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι επειδή έδωσα βραβείο στον \”εθνικό\” μας τραγουδιστή αλλά επειδή θα τον παντρέψω!». Αργότερα, ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε ζωντανά μερικές από τις μεγαλύτερες τελευταίες επιτυχίες του:

\"\"

– Ο Σάκης Ρουβάς κυριολεκτικά προσγειώθηκε στη σκηνή σαν κομάντο, για να τραγουδήσει live, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς.

-Η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν τη live εμφάνισή της, ανέβασε στο twitter της αυτή τη φωτογραφία:

\"\"

Τελικά, ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το νέο της τραγούδι «Γι’ άλλη Μια Φορά», φορώντας ένα μίνι φόρεμα, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της.

\"\"

-Οι εγκυμονούσες Δέσποινα Καμπούρη και Κατερίνα Καραβάτου απένειμαν μαζί το βραβείο για την κατηγορία \”Καλύτερο Ντουέτο- Συνεργασία\”. Μάλιστα, αστειεύτηκαν για το μέγεθος των κοιλιών τους, συγκρίνοντάς τες!

\"\"

– Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της εντυπωσιακά αδυνατισμένης Σίσσυς Χρηστίδου, που έδωσε βραβείο μαζί με τον Μάκη Πουνέντη.

\"\"

\"\"

-Η Ρούλα Κορομηλά, φορώντας μια δημιουργία Christoforos Kotentos, ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά το βραβείο του «Καλλιτέχνη της Χρονιάς», το οποίο κέρδισε ο Σάκης Ρουβάς: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που παίρνω το βραβείο από αυτούς τους δύο ανθρώπους -τη Ρούλα, που ήταν η πρώτη μου συνέντευξη και ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα στα media, και τον Θέμη, που εγώ ήμουν ο πρώτος από τον οποίο πήρε συνέντευξη εκείνος» είπε ο Σάκης.

Τα ρούχα που φόρεσε ο Σάκης Ρουβάς ήταν σχεδιασμένα από τον Δημήτρη Πέτρου, με την επιμέλεια της Χρυσάνθης Θωμάτου.

– Η Ναταλία Γερμανού έδωσε το βραβείο του Άνδρα Καλλιτέχνη, έχοντας στο πλευρό της τον Αντώνη Βλοντάκη.

-Από τις πιο σέξι συνεργασίες επί σκηνής ήταν σίγουρα αυτή των Otherview με τον Κώστα Μαρτάκη:

\"\"

Η Κρυσταλία των Otherview, σε ένα καυτό στιγμιότυπο με τον Κώστα Μαρτάκη.

-Η Τάμτα, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, έκανε τη live εμφάνισή της φορώντας μόνο ένα πλεκτό κορμάκι.

\"\"

\"\"

-Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβηκε στο stage μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο και, πριν παραδώσει το βραβείο του Video Clip της Χρονιάς στον Σάκη Ρουβά, ζήτησε από τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 να επιλέξει ανάμεσα στο «Next Top Model» και στο «Dancing With The Stars»: «Η τηλεόραση, όπως και η ζωή, είναι στιγμές. Διαλέγω στιγμές όπως αυτή που μου χάρισε πριν από μερικές μέρες ένα top model χορεύοντας στο Dancing» απάντησε εκείνος, αναφερόμενος στην πρόσφατη εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού στο show χορού.

\"\"

-Το δύσκολο εγχείρημα του Νίνο τελικά πέτυχε και ο γνωστός τραγουδιστής περπάτησε πάνω στο κοινό μέσα σε μια διάφανη πλαστική μπάλα για να φτάσει στη σκηνή. Στη συνέχεια, βγήκε από αυτή για να τραγουδήσει το κομμάτι \”Οk\”.

\"\"

-Φινάλε για τη βραδιά έκανε ο Πάνος Κιάμος, τραγουδώντας την τελευταία του επιτυχία, \”Από Δευτέρα\”.

\"\"

\"\"
Λίγο πριν την έναρξη της 8ης απονομής των Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU

\"\"
Μέλιsses & Vegas

\"\"
Mohombi & Κατερίνα Στικούδη

\"\"
Δήμος Αναστασιάδης & Νάντια Μπουλέ

\"\"
Ελένη Φουρέιρα

\"\"

\"\"
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

madtv, yupi



 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook