Δηλώσεις-σοκ έκανε ο Κώστας Μανιουδάκης στον Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 και στην μεσημεριανή εκπομπή των Μάκη Καρτσωνάκη και Λευτέρη Αντωνακάκη. Το μέλος της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ αποκάλυψε ότι έχει αποχωρήσει από αυτήν εδώ και λίγες μέρες αλλά δεν έμεινε εκεί αφού άφησε αιχμές για τον κ. Ευθυμάκη που ηγείται της κίνησης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι γενικότερα ο ΑΟΧ έχει μέλλον και μπορεί να προχωρήσει αλλά ο επικεφαλής της Κίνησης Παντελής Ευθυμάκης δεν έχει λεφτά και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Ακόμα αποκάλυψε ότι ο Νίκος Νεντίδης δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στα Χανιά για να αναλάβει τον ΑΟΧ αφού είχε ξεκαθαρίσει στα μέλη της Κίνησης ότι περιμένει να ξεκαθαρίσει πρώτα το ζήτημα με τους ποδοσφαιριστές.
Όπως στην συνέχεια αποκάλυψε ο κ. Μανιουδάκης ενώ περιμένανε λεφτά οι ποδοσφαιριστές αυτά δεν υπάρχουν και είναι δύσκολο να υπάρξει «φως» μέχρι την Δευτέρα (20/6):

 «Έχω μια επιστολή έτοιμη που δεν είναι παραίτησης αλλά είναι για να αναλάβει καθένας τις ευθύνες του. Ο κάθε παράγοντας, ο κάθε… παραγαντίσκος να αναλάβει τις ευθύνες του. Εμείς βρισκόμαστε πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου. Ήταν όλα καλά και είναι όλα καλά. Υπάρχει μια υγεία γύρω από την ομάδα εκτός από έναν άνθρωπο ο οποίος ασθενεί. Εμένα η αποχώρηση μου προέκυψε την περασμένη εβδομάδα όταν μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές, που το λέω όπου σταθώ και όπου βρεθώ ότι τέτοια ομάδα και τέτοιο κλίμα στα αποδυτήρια και οι χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει στην Ελλάδα, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα λάθη του παρελθόντος. Μετά την αποχώρηση του κ. Ψυλλάκη μείναμε οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το όραμά μας. Όταν μαζευόμαστε και κάναμε τα σχέδια μας ο κ. Ευθυμάκης ήταν αλλού για αλλού. Όπως θα έχετε καταλάβει και όλοι οι δημοσιογράφοι όταν συζητάτε με τον κ. Ευθυμάκη δεν μπορείτε να μπείτε στις… συχνότητες που εκπέμπει. Όλα είναι τέλεια ακόμα και τώρα αλλά ένας άνθρωπος μόνο δεν μπορεί να συνεχίσει. Αυτό είναι ένα προδιαγεγραμμένο τέλος. Ο κ. Ευθυμάκης προσπαθεί και παίρνει παρατάσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα όταν εγώ ήμουν υπεύθυνος να πληρώσω τους ποδοσφαιριστές κι όταν όλη την εβδομάδα μιλούσα με όλους τους ποδοσφαιριστές δεν υποσχέθηκα ποτέ χρήματα.Υποσχέθηκα χρήματα όταν ο κ. Ευθυμάκης ενώπιον του παπά-Γιάννη (σ.σ. Καραμουσαδάκη), του κ. Μπουρδάκη, του κ. Ρουκουτάκη και εμένα μας έδειξε τα χρήματα. Μας έπεισε όλους ότι υπάρχουν τα χρήματα. Όταν λοιπόν την ημέρα που είχαμε υποσχεθεί να μου δώσει τα λεφτά δεν μου τα έδωσε πήρα τηλέφωνο τα παιδιά και τους είπα ότι από σήμερα αναλαμβάνει όλες τις πληρωμές ο κ. Ευθυμάκης και να πάνε σε αυτόν να τους πληρώσει. Από εκείνη την ημέρα αποχώρησα παρότι δέχθηκα οχλήσεις και από τον παπά-Γιάννη και από τον κ. Μπουρδάκη και από τον κ. Ρουκουτάκη για να μην σηκώσω τα χέρια ψηλά. Εγώ δεν σήκωσα τα χέρια ψηλά απλά περίμενα να έρθει η Δευτέρα, που πέρασε, η Τρίτη, που πέρασε, η Τετάρτη, που είναι σήμερα, να πληρώσει τους παίκτες ο κ. Ευθυμάκης και να επιστρέψω στην ομάδα, γιατί δεν ανήκει στον κ. Ευθυμάκη. Ανήκει σε 5-6-7 άτομα που έχουνε τραβήξει όλο το φορτίο και σε άλλους 20 που λέει ο κ. Ευθυμάκης ότι έρχονται.
Για να τελειώνουμε, ο κ. Ευθυμάκης δεν έχει χρήματα, ο κ. Νεντίδης έχει φύγει έχει αποχωρήσει, δεν υπάρχει πλεόν στην ομάδα. Δεν θα επιστρέψει, να το μαθαίνουνε οι φίλαθλοι. Όταν επιστρέψει θα είμαι εγώ υπόλογος για αυτά που λέω. Η ομάδα θα προχωρησει, ο κ. Ευθυμάκης θα σταματήσει»

Σε ερώτηση για το αν έγινε κάτι μεταξύ του ίδιου και του κ. Ευθυμάκη είπε:

«Ήμασταν συνεργάτες 15 χρόνια, όχι φίλοι. Όταν αρχίζει και λέει ο κ. Ευθυμάκης για τα 150 χιλιάρικα που θα πάρει από αριστερά και τα 50 από δεξιά εμείς πλέον σταματήσαμε να ασχολούμαστε με αυτόν. Κάναμε υπομονή και εγώ προσωπικά όταν κάναμε τις συνεδρίες δεν τον άφηνα να μιλάει και να λέει τρέλες. Όσον αφορά τα χρήματα είχαμε επαναπαυτεί στα λόγια του κ. Ευθυμάκη, που δεν υπάρχει τίποτα.Εγώ θα στείλω επιστολή για τον τρόπο που θα υπάρξουν τα χρήματα. Είναι πολύ απλός και χρειάζεται μόνο κινητικότητα, εγρήγορση και αγάπη για τον ΑΟ Χανιά. Μέσα σε 20 μέρες θα βρεθούνε τα χρήματα. Δεν υπάρχουνε χρήματα, το λέω να το ακούσουν και οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι, και επειδή εγώ ήθελα να είμαι ξεκάθαρος και να πηγαίνω με ψηλά το κεφάλι δεν περίμενα πότε θα αποχωρήσει ο κ. Ευθυμάκης. Του δίνω πάτημα να βρει κάποιον λόγο να αποχωρήσει. Υποθάλπει ο κ. Μανιουδάκης, δεν μπορώ να συνεχίσω το έργο μου γιατί δεν μπορώ να τρώω τρικλοποδιές. Αυτή θα είναι η αυριανή του απάντηση. Δεν υπάρχουνε χρήματα, δεν πληρώνει τους ποδοσφαιριστές» και συνέχισε σχετικά με τις πληρωμές στους ποδοσφαιριστές: «Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν να δώσει σε εμένα τα χρήματα να πληρώσω τους ποδοσφαιριστές, γιατί δεν «χειριζόταν» τα χρήματα. Όταν δεν τα πήρα τα χρήματα εγώ για αν είμαι εντάξει με όλους τους ποδοσφαιριστές τους πήρα τηλέφωνο».

Για το θέμα του Νεντίδη είπε:

«Ο Νεντίδης ζητάει 2 μισθούς μέχρι την Πέμπτη και να ξεπληρωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Από την στιγμή που μέχρι σήμερα δεν πληρωθήκανε οι ποδοσφαιριστές πιστεύετε ότι μέχρι αύριο θα πληρωθούν; Αν πληρωθούν και πάρει δύο μισθούς ο Νεντίδης θα γυρίσει. Αυτό δεν μπαίνει στην φαντασία ούτε του πιο πιστού φιλάθλου του ΑΟ Χανιά. Όταν μιλάς στον κ. Ευθυμάκη αν έχει σαλιάρες η ομάδα να κάνει προπόνηση και σου μιλάει ότι θα κάνουμε κερκίδες απέναντι, θα κάνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις…Ο κ. Ευθυμάκης δεν είναι ΑΟ Χανιά».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook