Στην φάση του 10’, όπου η ομάδα του δέχθηκε το γκολ της ήττας από τραγικό λάθος, στάθηκε στις δηλώσεις του, μετά το ματς με την Καλλιθέα, ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Ώρα Ελλάδας» του ΟΤΕ TV ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά:

«Σίγουρα όταν κυνηγάς τον τρίτο και είναι πέντε βαθμούς μπροστά αυτή τη στιγμή όπως είναι ο Απόλλωνας και παίζεις ένα παιχνίδι με μία ομάδα αρκετά καλή, όπως είναι η Καλλιθέα, σίγουρα πρέπει να πάρεις τους τρεις βαθμούς, για να μεταφέρεις και το άγχος στον Απόλλωνα και από την άλλη να εξασφαλίσεις την 4η θέση και να ξεφύγεις από την 5η, όπου είναι η Ερμιονίδα. Πιστεύω δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε να είμαστε. Νομίζω όμως ότι εντάξει παίζει σίγουρα ρόλο και το γήπεδο, αλλά αυτό είναι και για τις δύο ομάδες είναι αυτό. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε πρώτοι το γκολ σ’ αυτή τη φάση με ένα λάθος που έγινε μέσα στην περιοχή μας ήμασταν αναγκασμένοι να κυνηγάμε και να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε. Σίγουρα κάναμε τις ευκαιρίες και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, γιατί κι αυτός δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο, σ’ αυτό το γήπεδο, όπως το βλέπετε. Δηλαδή, εντάξει, είναι τραγικό αυτό το γήπεδο. Το αντιμετωπίσαμε πριν λίγες εβδομάδες με τον Φωστήρα. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Ξέραμε ότι θα πάει το παιχνίδι στο γκολ. Δυστυχώς το δεχθήκαμε, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος, αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Για μένα δίκαιο είναι και τώρα. Μπορούσαμε να βάζαμε εμείς πρώτα το γκολ, απέναντι σε μία ομάδα πάρα πολύ καλή, αλλά νομίζω ότι την αδικεί κι αυτήν το γήπεδο».

Για το κλειδί της ήττας και το ότι δεν άλλαξαν την εικόνα του ΑΟΧ οι αλλαγές: «Εντάξει, δύο-τρεις φάσεις τις κάναμε, αλλά από εκεί και πέρα και ο αντίπαλος είναι δυνατός, κλείστηκε κι αυτός και όπως είπα ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε, δεν πετύχαμε το γκολ , έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το πέτυχε ο αντίπαλος, μας κέρδισε. Νομίζω όμως ότι αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι το γκολ που δεχθήκαμε, γιατί ήταν σε μία φάση, που δεν ήταν για γκολ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook