Ανακοίνωση με την οποία επισημοποεί τα όσα είπε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 εξέδωσε ο Κώστας Μανιουδάκης. Το πρώην, πλέον, μέλος της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ γνωστοποιεί σε αυτήν την ίδρυση συλλόγου φίλων ΑΟΧ που θα έχει στόχο τα εμπορικά δικαιώματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«                                                                             ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το δικαίωμα κάθε Χανιώτη φίλαθλου να απολαμβάνει ένα ποδοσφαιρικό σωματείο πργανωμένο, περήφανο, αγωνιστικά και διοικητικά είναι αδιαπραγμάτευτο.

Τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε δυστυχώς ακαλαίσθητες καταστάσεις που διέλυσαν τον ενθουσιασμό των χανιωτών φιλάθλων του Α.Ο.Χ. που υπήρχε το καλοκαίρι του 2010. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε προσπάθειες μεμωνομένων ανθρώπων, που δεν πείθουν τελικά ότι κομίζουν άριστους οιωνούς, για ένα μέλλον, αγωνιστικά και διοικητικά που αρμόζει στην ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Γι αυτό λοιπόν παίρνουμε την πρωτοβουλία, μια ομάδα φίλων που θέλουμε να γίνουμε ποτάμι στο τέλος, διαχωρίζοντας την θέση μας και τονίζοντας ότι δεν θέλουμε να μετεξελιχθούμε απαραίτητα σε διοικητικό φορέα, να ιδρύσουμε τον σύλλογο φίλων του Α.Ο.Χ.

Σκοπός του συλλόγου μας θα είναι, να μην χαθεί άλλος χρόνος, για την εμπορική εκμετάλλευση των προϊόντων του συλλόγου (διαρκείας, συνδρομές, διαφήμιση κλπ.). Διαφοροποιούμεθα από τους οργανωμένους οπαδούς, στο σημείο αυτό και μόνο και τους καλούμε σε συμπόρευση για το καλό του Α.Ο.Χ. Με διαφάνεια θα επιδιώξουμε να μην χαθεί ούτε μέρα πλέον. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο από την ΠΑΕ την στιγμή αυτή πέρα από το δικαίωμα να διακινήσουμε τα εμπορικά δικαιώμαατα του σωματείου έτσι ώστε να μαζευτεί ένα κεφάλαιο που θα ενισχύσει την όποια σοβαρή μελλοντική διοίκηση και να μην χαθεί το ευεργέτημα για την σαιζόν 2011-2012 του χορηγού της ομάδας.

Τονίζουμε λοιπόν, ότι σκοπός μας είναι να καλύψουμε το σημερινό αδιοίκητο και να περισσώσουμε την αξιοπρέπεια της ομάδας που όλοι αγαπάμε.

Ο σύλλογος ευελπιστούμε να μετεξελιχθεί σε ένα αρρωγό της όποιας διοίκησης του σωματείου, ανοιχτός φορέας, φίλαθλου πνεύματος».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης