Τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, για τη θέση του πρωθυπουργού, σε μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας και κοινής αποδοχής.

Ο κ. Στεφανόπουλος είναι, κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, η ισχυρή προσωπικότητα που θα μπορούσε να ενώσει, υπό τη σκέπη του, τους πολιτικούς αρχηγούς και να είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι προλαμβάνει τον Κωστή Στεφανόπουλο και τον προτείνει ως το πρόσωπο εγνωσμένης αξίας, που θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ανάγκη εξεύρεσης κοινής αποδεκτά λύσης είναι άμεση, καθώς η κυβέρνηση τελεί υπό παραίτηση. Ακόμη, πρότεινε να πάνε και οι πέντε αρχηγοί των κομμάτων στην Ευρώπη, υπό τη «στέγη» μιας ευρύτατης κυβέρνησης, και να επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο.

Όπως τόνισε, η Ελλάδα πλέον εξαρτάται από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πρέπει να επιλέξει «εάν θα συνεχίσει το γινάτι» και θα έχει ένα νέο 1993 ή θα συναινέσει με την κυβέρνηση. «Αυτό το κρυφτό δημιουργεί πρόβλημα στον ελληνικό λαό» κατέληξε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook