Πέρα από την διοίκηση του ΟΦΗ που αγωνιά για το τι θα γίνει τελικά στο θέμα της αδειοδότησης στην κρητική ομάδα υπάρχει ανάλογη αγωνία και προβληματισμός και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας τόσο για το αγωνιστικό μέρος όσο και για το οικονομικό κομμάτι. 
Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν καθημερινά να ακούσουν κάποιο καλό νέο για την αδειοδότηση αλλά και για τα οικονομικό αφού όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση για την εξεύρεση χρημάτων προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος των οφειλών προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Αν ευοδόσουν οι προσπάθειες ίσως μέχρι την Παρασκευή μπουν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Αυτό θα ανεβάσει σίγουρα και την ψυχολογία τους που η αλήθεια είναι ότι είναι πεσμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα με όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στο θέμα της αδειοδότησης που έχει αναγκάσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να κάνουν καθημερινά προπονήσεις κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με την ζέστη που επικρατεί. 

Φουντώνουν τα σενάρια για τα πλέι οφ 
Στο μεταξύ στο μέτωπο των αδειοδοτήσεων ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την ΕΠΟ να συνεδριάζει άτυπα την Παρασκευή το μεσημέρι και να αποφασίζει την άρση της αναστολής λειτουργίας της προκειμένου να μπορέσουν να διεξαχθούν τα πλέι οφ ανόδου στη Football League. 

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες τα πλέι οφ θα διεξαχθούν με την συμμετοχή τόσο του ΟΦΗ όσο και των Τρικάλων αφού πρόθεση της ΕΠΟ μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τις πλαστές ενημερότητες είναι να μην ισχύσει το σύστημα αδειοδότησης για φέτος για τις ομάδες της Football League. 

Μια τέτοια κίνηση θα ανοίξει αυτόματα το δρόμο για την διεξαγωγή των πλέι οφ με την συμμετοχή του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού, των Τρικάλων και της Δόξας Δράμας σε αυτά αν δεν ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για την Football League. 

Πιθανή ημερομηνία για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ είναι η επόμενη Τετάρτη 22 Ιουνίου με την ποδοσφαιρική περίοδο να παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιουλίου και την ΕΠΑΕ αν γίνουν όλα τα παραπάνω να συνεδριάζει εκτάκτως την προσεχή Δευτέρα για να κάνει την κλήρωση των πλέι οφ όσο και των διαιτητών που θα σφυρίξουν σε αυτά. 

Φιλικό δίτερμα με ταλέντα από την Κρήτη 

Στο μεταξύ η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε φιλικό δίτερμα που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως από τα Χανιά και το Ρέθυμνο που έχουν επιλεγεί από την κρητική ομάδα για να τσεκαριστούν.

Το παιχνίδι είχε συνολική διάρκεια 50 λεπτά και ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 με σκόρερ τον Γιακούμπου. Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook