Χαρούμενος που είναι μέλος της οικογένειας του Α.Ο. Χανιά δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας Τίμος Καβακάς κατά την επίσημη παρουσίασή του που έγινε την Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στα Χανιά και είμαι μέλος της ομάδας του ΑΟΧ. Ήταν επιθυμία της διοίκησης του κ. Τζουγκαράκη και του κ. Τζινευράκη, αλλά και δική μου επιθυμία, μεγάλη επιθυμία θα έλεγα να έρθω στην ομάδα του ΑΟΧ. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έρχομαι, γνωρίζω πάρα πολύ καλά ποιες είναι οι απαιτήσεις, ποιες είναι οι απαιτήσεις της ομάδας από εμένα, γνωρίζω τι σημαίνει αυτή η ομάδα για την πόλη. Είναι η αγάπη των φιλάθλων μας, είναι θα έλεγα λατρεία, είναι μία ξεχωριστή ιδέα αυτή η ομάδα. Έχει ιστορία στην πόλη αυτή στην οποία ζούμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μου τις δυνάμεις και με την αγάπη που έχω για την δουλειά μου, σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, να καταφέρω μαζί με τα παιδιά τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση και η ομάδα εξ αρχής να τον υλοποιήσουμε και να τον πραγματοποιήσουμε. Θα ήθελα να πω ότι η δύναμη της συγκεκριμένης ομάδας γνωρίζω επίσης ότι είναι ο κόσμος της κι εμείς τον κόσμο τον θέλουμε κοντά στη νέα σελίδα, όπως είπαμε, η οποία ανοίγει από σήμερα κι εμείς είμαστε μέλη αυτή της οικογένειας, να κάνουμε κάτι καλό γι’ αυτή την ομάδα. Επίσης αν κάποια στιγμή στεναχώρησα άθελά μου τον κόσμο αυτό έγινε πάνω στο πάθος και την αγάπη που έχω για τη δουλειά μου και υπόσχομαι ότι όπως σε όλες μου τις ομάδες έτσι και σε αυτή την ομάδα θα δουλέψω με το ίδιο πάθος και με την ίδια ένταση και με τον ίδιο ζήλο, για να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή συνεργασία να έχουμε και υγεία στα παιδιά, γιατί η επιλογή η οποία έχει γίνει από μέρους μου δεν είναι τυχαία. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, ότι έχει εξαιρετικό υλικό και με υπομονή και πολλή δουλειά θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Θα ήθελα να σημειώσω και να πω κάτι τελευταίο. Να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο, με τον οποίο είχα μία επικοινωνία χθες το βράδυ και με βοήθησε πάρα πολύ και μου έδωσε να καταλάβω πολύ περισσότερα πράγματα για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον εκτιμώ, σέβομαι τη δουλειά και θα ήθελα να το πω και δημόσια ότι ήταν ανοιχτός σε κάθε μου ερώτηση και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για το αν με βάση τη διαφόρα που υπάρχει ο ΑΟΧ μπορεί να μπει στα πλέι οφ: «Κοιτάξτε, αυτό που θα κοιτάξουμε εμείς από αύριο κιόλας, που παίζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι επικίνδυνο παιχνίδι θα έλεγα, που ελλοχεύει κινδύνους αν εμείς δεν είμαστε σοβαροί, να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ως μοναδικό παιχνίδι, γιατί έτσι είναι. Τα παιχνίδια που απομένουν είναι πάρα πολύ λίγα και νομίζω ότι στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία βαθμολογική απόσταση αυτή τη στιγμή, που όμως με την αξία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, που έχουμε την τύχη να έχουμε στην ομάδα μας δεν φοβόμαστε τίποτα. Η ομάδα από αύριο κιόλας θα συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά, η οποία έχει γίνει κι είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά, επειδή είναι κι εγωιστές είναι και καλοί ποδοσφαιριστές, είναι επαγγελματίες, θα παλέψουμε μέχρι τελευταίο παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αναβολή των πρωταθλημάτων η οποία όμως δεν υφίσταται για τη Football League: «Δεν ξέρω αν πραγματικά είναι καλό ή όχι, γιατί νομίζω ότι μέσα από τα παιχνίδια μαθαίνεις και καλύτερα την ομάδα σου. Αλλά πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Οπότε εμείς αυτό το χρονικό διάστημα που θα έχουμε στη διάθεσή μας θα το εκμεταλλευτούμε να περάσουμε κάποια στοιχεία τα οποία εγώ ως προπονητής θέλω να έχει η ομάδα μου και να αποκτήσει την ταυτότητα που εγώ θέλω πλέον να περάσω και τη φιλοσοφία μου».

Όσον αφορά τους συνεργάτες του παρουσίασε τον Κώστα Ταξιάρχη και την Πέμπτη (26/02) θα γίνει γνωστός και ο νέος γυμναστής της ομάδας.

Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιάννης Μπακόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook