Με το… δεξί συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανιά, αφού έστω και με αρκετό άγχος ήρθε η πολύτιμη νίκη απέναντι στον Άλιμο.

Ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά τη λύση τη βρήκε από την “άσπρη βούλα” με τον Πάγκαλο στο 28’, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με το οποίο η ομάδα των Χανίων επέστρεψε στις νίκες (1-0).

Στην επανάληψη ο Γκονζάλες… σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες για να “καθαρίσει” τη νίκη, ενώ εντυπωσιακό ντεμπούτο έκανε ως αλλαγή ο Ρένια, που έδωσε άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή του ΑΟΧ και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 85’.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του Καρυοφύλη να καταλογίσει πέναλτι στον πρώην παίκτη του ΑΟΧ Τσατσαρή, ενώ ζήτησαν πέναλτι στο 45’ για μαρκάρισμα του Εσόνο στον Μπεριέξ.

To photostory του αγώνα ΑΟΧ-Άλιμος

Το “φιλμ” του αγώνα

25’ Ο Γκονζάλες πήρε τη μπάλα από τον Μπονγκ και έκανε το δυνατό σουτ, που για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο.
28’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Σακελλαρίου, ο Καρυοφύλης καταλογίζει πέναλτι στη διεκδίκηση της μπάλας από Γκότοβο και Τσατσαρή και ο Πάγκαλος ευστοχεί για το 1-0.
45’ Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εσόνο στον Μπεριέξ.
48’ Ο Πάγκαλος αλλάζει ωραία τη μπάλα με τον Κρητικό αλλά το σουτ του καταλήγει άουτ.
51’ Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Πάγκαλος βγάζει σε θέση βολής τον Γκονζάλες που προλαβαίνει και πλασάρει στην έξοδο τον Σταυριανό, αλλά η μπάλα καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία.
71’ Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Γκονζάλες να… τελειώσει το ματς. Έπειτα από συνεργασία με τον Κρητικό και εξαιρετική προσποίηση ο Αργεντινός άσος μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του και πάλι για λίγο δεν βρήκε στόχο.
72’ Σέντρα του Εσόνο ο Σταυριανός διώχνει με δυσκολία, σουτ του Γκονζάλες ο τερματοφύλακας του Αλίμου αποκρούει εκπληκτικά.
85’ Ο Οικονομόπουλος σήκωσε τη μπάλα για τον Γκονζάλες, που με το κεφάλι την έστρωσε στον Ρένια, που από πλεονεκτική θέση την έστειλε ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Καρυοφύλης (Πειραιά)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά)-Κομκοτός (Ρεθύμνου)
4ος διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Νικολόπουλος (14’), Τσατσαρής (28’), Κρητικός (41’), Πάγκαλος (68’), Γκονζάλες (75’)

Α.Ο. Χανιά (Τίμος Καβακάς): Σικαλιάς, Γανωτής, Γκότοβος, Κοντέων, Εσόνο, Ενγκουέμ (76’ Οικονομόπουλος), Γκούμας, Γκονζάλες (90+2’ Σιλιγαρδάκης), Πάγκαλος, Σακελλαρίου (65’ Ρένια), Κρητικός.

Άλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Παντελής, Καρακώστας, Νικολόπουλος, Γαβριήλ (67’ Σταύρου), Τσατσαρής, Καραμέρης (58’ Σαγανάς), Μπονγκ, Μπεριέξ, Άλεξ (71’ Ελευθεριάδης), Ιωάννου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook