Ο θρύλος του ΝΒΑ φέρεται να συνδέεται με άγρια εγκληματική υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού άνδρα ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες-  είχε στην κατοχή του κασέτα ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον Σακίλ Ο’ Νιλ.

Ο Ladell Rowles και έξι ακόμη άνδρες που έχουν στενές σχέσεις με την γκανγκστερική σπείρα «Main Street Mafia Crip Gang» φέρονται να εμπλέκονται στην απαγωγή του Ρόμπερτ Ρος από παντοπωλείο του Λος Άντζελες στις 11 Φεβρουαρίου του 2008, αφού πρώτα τον πυροβόλησαν και του αφαίρεσαν κοσμήματα και 15.000 δολάρια σε μετρητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από την επίμαχη ημερομηνία της απαγωγής, ο Ρος είχε με τον Ο’ Νιλ επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες, όμως, δεν απέδωσαν, με αποτέλεσμα εκείνος να ενημερώσει τον σταρ του ΝΒΑ ότι κατείχε υλικό από κάμερα ασφαλείας, όπου ο Ο’ Νηλ φαινόταν καθαρά να συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις με άγνωστη γυναίκα, πριν από τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Shaunie.

Τότε, υποτίθεται, ήταν που τα μέλη της συμμορίας κυνήγησαν τον Ρος για την κασέτα, αλλά και για να τον τιμωρήσουν για την απειλή του.

Οι επτά άνδρες οι οποίοι βρίσκονται όλοι υπό κράτηση, τουλάχιστον προς το παρόν, βαρύνονται με κατηγορίες για εγκληματικές ενέργειες, μεταξύ των οποίων  ληστεία και απαγωγή.

Ο Ο’ Νιλ ανακρίθηκε από την αστυνομία του Λος Άντζελες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει οιοδήποτε σχέση με την υπόθεση.

yupi
 

Σημειώνεται ότι δεν έχει θεωρηθεί ύποπτος και δεν υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή του σε χρήση βίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook