Λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην οικογένεια του Arnold Schwarzenegger από τον ίδιο, το εξώγαμο παιδί του, Joseph Baena φωτογραφήθηκε με την μητέρα του Mildred Baena για το περιοδικό Hello! κι έδωσαν μια εκρηκτική συνέντευξη!

Η μητέρα και ο γιος κρύβονται από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο αλλά μετά από αυτή τη φωτογράφηση όλοι μπορούν να δουν πόσο πολύ μοιάζει ο 13χρονος με τον διάσημο ηθοποιό και πρώην γερουσιαστή.

Ο μικρός πόζαρε γεμάτος αυτοπεποίθηση ενώ η 50χρονη μητέρα του τον κρατούσε πραστατευτικά από τον βραχίονα. Η ίδια ήταν ντυμένη με ένα χαρούμενο ροζ μπλουζάκι.Δημοσιεύθηκε αλλή μία φωτογραφία που βοηθάει στην εξήγηση για το πώς ξεκίνησαν οι υποψίες στο σπίτι του Schwarzenegger, αφού οι δυο τους είχαν αρκετό καιρό να εμφανιστούν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη η Mildred, δεν ήξερε από την αρχή ότι ο Joseph είναι το παιδί του Arnold, αλλά το κατάλαβε όταν ξεκίνησε να φαίνεται η μεγάλη ομοιότητα που του είχε!Mέχρι να το καταλάβει πίστευε που ήταν παιδί του -εν διαστάσει- συζύγου της. Συγκλονιστική είναι η στιγμή που περιγράφει η 50χρονη όταν η Maria, η σύζυγος του Arnold την ρώτησε ευθέως αν το παιδί αυτό είναι του άντρα της. Εκείνη "λύγισε" και της το παραδέχτηκε, πεσμένη στα γόνατα και κλαίγοντας. Τότε η Maria δείχνοντας πολλή δύναμη μπορεί να έκλαιγε αλλά της είπε να σηκωθεί από το πάτωμα και να σταματήσει να κλαίει...