Θετικές εντυπώσεις άφησαν ΟΦΗ και Εργοτέλης με τους νέους παίκτες των «μελανόλευκων» να δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν… εφόσον τους επιτραπεί.

Σαββίδης και Μαρτσάκης ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις ενώ άξια αναφοράς είναι και η παρουσία του Περογαμβράκη. Ο επιθετικός του ΟΦΗ επέστρεψε ως βασικός στην 11αδα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό και έδειξε σε καλή κατάσταση ενώ πέτυχε κει ένα γκολ.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε διάστημα 6 λεπτών πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 9΄μετά από  σέντρα του Τσουκάνη, ο Μαρτσάκης με πλασέ στην κίνηση ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, ενώ 6 λεπτά αργότερα ο σκόρερ του ΟΦΗ έγινε δημιουργός και μετά από πολύ ωραια προσπάθεια βρήκε ωραία τον Περογαμβράκη, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Ο Εργοτέλης ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 20΄ και σε διάστημα 2 λεπτών κατάφερε να φέρει το παιχνίδια στα ίσια. Στο 26΄ ο Γεωργόπουλος ανέτρεψε τον Καλέ με τον ρέφερι της αναμέτρησης να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Ολαϊτάν από τα 11 μέτρα δεν αστόχησε και μείωσε σε 2-1 για τον Εργοτέλη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Εργοτέλης ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ολαιτάν έβγαλε την σέντρα και ο Ρουσσακης στην προσπάθεια να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αγριμάκη.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 36΄. Ο Περογαμβράκης ανατράπηκε από τον Καβουσάκη κερδίζοντας πέναλτι. Ο Μαρτσάκης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Καβουσάκη να αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο Μαρτσάκης έκανε το 3-2.

Η χαρά των παικτών του ΟΦΗ όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 41΄ οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν σε 3-3. Μετά από ωραία μπαλιά του Μποε-Καν στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ο Ολαιτάν κρέμασε τον Αγριμάκη κάνοντας το 3-3 που έμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον ΟΦΗ πάντως να έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν στο 80΄ο Ροβίθης σημάδεψε το δοκάρι.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook