Πριν από λίγες μόνο μέρες στην εκπομπή “ΠΥΞΙΔΑ” του ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ υπήρξε μια αποκαλυπτική πληροφορία από τον “φάκελο” του Κώστα Συλιγάρδου, ότι αμέσως μετά τος εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, υπήρξε μια συνάντηση πολιτικών ανδρών της χώρας και επιφανών επιχειρηματιών σε  διπλωματική κατοικία στην πρωτεύουσα.

Στην συνάντηση αυτή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο συζητήθηκε η υλοποίηση σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα θα οδηγούνταν σε ασφυξία και “κατέβασμα του διακόπτη” της.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  θα αναγκαζόταν να “φύγει νύχτα” απ το παράθυρο, και στην εξουσία θα επέστρεφε φιλικό για τους δανειστές ” σχήμα “,με την συνέχεια να την φανταζόμαστε όλοι μας.

Η συμφωνία για το σατανικό αυτό σχέδιο δεν πήρε “σάρκα και οστά” μιας και ο ένας από τους πανίσχυρους επιχειρηματίες σύμφωνα με τις πληροφορίες,αποχώρησε αρνούμενος να συμπράξει στο έγκλημα.

Λίγες μέρες μετά,Σάββατο 27/2/15 ο πρωθυπουργός από του βήματος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμικό,κάνει εκτεταμένη αναφορά στις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης και αποκαλύπτει:

 «Πρέπει να πούμε αλήθειες για τις διαπραγματεύσεις:

Πήγαμε στη μάχη με ναρκοθετημένο κάθε μας βήμα. Μας είχαν στήσει παγίδα οι πιο επιθετικές δυνάμεις σε συνεργασία με την απερχόμενη κυβέρνηση Σαμαρά με στόχο τη χρηματοπιστωτική ασφυξία και την ανατροπή της κυβέρνησης. Με στόχο την αντιμνημονιακή ή αριστερή παρένθεση. Πήγαμε με ασφυκτικά περιθώρια, τις τράπεζες στα όρια και τα ταμεία άδεια και το μαχαίρι της πιστωτικής ασφυξίας στο λαιμό. Τα είχαν έτοιμα για να μας οδηγήσουν εμάς και τη χώρα στο ναυάγιο. Δεν είχαν προβλέψει ότι θα πάρουμε ένα ποσοστό κοντά στην αυτοδυναμία και ότι θα κάναμε κυβέρνηση σε χρόνο-ρεκόρ χωρίς τα αγαπημένα τους παιδιά. Επίσης, ότι θα είχαμε μία πρωτοφανή λαϊκή υποστήριξη. Αυτά δεν τα είχαν προβλέψει και τους ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς και μας έδωσαν το περιθώριο να αποφύγουμε την παγίδα».

Κάπως έτσι γράφεται η Ιστορία,και κάπως έτσι διαψεύδονται ή επιβεβαιώνονται οι δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Θυρωρός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook