Επτά τελικούς έχει ακόμα να δώσει ο Κισσαμικός για να μπορέσει να πάρει την άνοδο, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη στον Κρουσώνα επί του ΠΑΟΚ ο Μηνάς Τζανής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό επιτελείο για τη σημαντική νίκη. Δεν έγινε τίποτα που πήγε η διαφορά στους πέντε βαθμούς από την Κηφισιά και είναι στους έξι από τον Ιωνικό. Έχουμε μπροστά μας ακόμα επτά τελικούς. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σαν τελικό με σκοπό να τα καταφέρουμε στο τέλος να ανέβουμε κατηγορία, που είναι το όνειρο που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας. Το παιχνίδι ήταν δυνατό κόντρα σε μία ομάδα που είναι πολύ καλή στην έδρα της. Κυριαρχήσαμε σχεδόν από την αρχή και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε το 0-2 και δεν δώσαμε ελπίδες στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. 
Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα νιώθω σαν να είμαι χρόνια σε αυτήν. Είμαστε μία οικογένεια, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φίλαθλοι και σαν γροθιά όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook