Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες, που εκτελούνται στην οδό Μουρνιών, οι οποίες θα συμβάλλουν στη διαπλάτυνση του οδοστρώματος και στη λειτουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα δημοτικού φωτισμού κατά μήκος του δρόμου και φωτεινής σηματοδότησης στον προσωρινό κόμβο της Αγίας Μαρίνας.
Ο Δήμαρχος Χανίων επισκεπτόμενος το σημείο χθες, Τετάρτη (15/6), συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, χαρακτήρισε το έργο κατασκευής κλειστού αγωγού ομβρίων υδάτων τεράστιας σημασίας, καθώς με αυτό αίρεται η επικινδυνότητα της ανοιχτής τάφρου ομβρίων, που υπάρχει δυτικά -κατά μήκος του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου. 
Ο κ. Σκουλάκης μάλιστα ευχαρίστησε τους παρόδιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι μετά από συνεννοήσεις με τον ίδιο δέχθηκαν να παραχωρήσουν τμήμα της περιουσίας τους και να διευκολύνουν σημαντικά την κατασκευή του έργου. 
«Το όφελος όλων, τόσο των διερχομένων πεζών όσο και των οδηγών είναι μεγάλο, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο κάθε χρόνο σημειώνονται δεκάδες τροχαία ατυχήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος των εργασιών καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων και υλοποιείται από προσωπικό του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., ενώ η συγκεκριμένη κατασκευή είναι προσωρινή μέχρι την οριστική ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και την υλοποίηση του οριστικού έργου διαμόρφωσης της εισόδου και εξόδου στην πόλη των Χανίων από τον κόμβο των Μουρνιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook