Δυο σημαντικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 52.000 ευρώ, για έργα στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Αλμυρού και των Καλεσσίων, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στις εργασίες στο γήπεδο του Αλμυρού, περιλαμβάνεται η συντήρηση των αποδυτηρίων, με αλλαγές κουφωμάτων, μονώσεις, ανακατασκευή του στεγάστρου, κλπ, εργασίες απαραίτητες εξαιτίας της φθοράς που είχε προκληθεί στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, ενώ στο γήπεδο της ομάδας των Καλεσσίων, πρόκειται να γίνει προμήθεια των υλικών για να κατασκευαστεί στέγαστρο για την προστασία των θεατών και κυλικείο.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο αθλητισμός, είναι πολιτισμός. Και ιδιαίτερα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι χώροι άθλησης που προσελκύουν εκατοντάδες πολιτών πρέπει να διατηρούνται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε ως Δημοτική Αρχή, από την πρώτη μέρα της θητείας μας. Αναβαθμίζουμε τα γήπεδα του Μαλεβιζίου έτσι ώστε να δώσουμε ακόμα ισχυρότερα κίνητρα στη νεολαία του τόπου μας να έρθει κοντά στον αθλητισμό, να ενστερνιστεί τις αρχές και τα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθε και να υιοθετήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική συμβολή του στα έργα, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη του Δήμου μας, υπηρεσιακά και αιρετά, που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook