Ο εκπαιδευτικός οργανισμός MEMO Εκπαιδευτική, διεξάγει σεμινάριο «ERMIS», για ενδιαφερόμενους οι οποίοι θέλουν να μάθουν το πλέον καταξιωμένο ξενοδοχειακό πρόγραμμα.

Απευθύνεται σε αποφοίτους Γυμνασίου, Λυκείου,  Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., Φοιτητές, Επαγγελματίες και Ιδιώτες  που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ξενοδοχειακό τομέα.

Το  «ERMIS» είναι ένα λογισμικό που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίου τύπου ξενοδοχειακές μονάδες, προσφέροντας μία σειρά από απαραίτητες υπηρεσίες για την οργάνωση και ορθή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμένο έτσι ώστε οι πιο παλιοί χρήστες να αισθάνονται άνετα με το φιλικό γι’αυτούς ClassicView και οι νεότεροι να απολαμβάνουν τη χρήση του ΜodernView, μέσω της εξοικείωσής τους με τα windows, εισάγει κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση στον κόσμο του Διαδικτύου, με τις εφαρμογές Web Booking Engine, Channel Management, Online Reputation Management, Search Engine Optimization & Marketing, Advanced Web Analytics Report Engine και άλλα Cloud εργαλεία βελτιστοποίησης της συνολικής απόδοσης της επιχείρησης.

Στους απόφοιτους του τμήματος παρέχεται «Βεβαίωση σπουδών» της MEMO Εκπαιδευτικής.

Στις πρόσθετες παροχές περιλαμβάνονται:

  • Απεριόριστη πρακτική εξάσκηση
  • Δανειστική Βιβλιοθήκη
  • Έκπτωση 5% σε Πολύτεκνους. 5% για πληρωμή μετρητοίς  και 10% στους κατόχους της κάρτας νέων 
  • Δωρεάν πρόσβαση στο Internet από τους υπολογιστές του εκπαιδευτηρίου.               

 

Πρόγραμμα σπουδών διάρκειας:  25 ωρών

Πληροφορίες: Α. Παπανδρέου & Κ. Χιωτάκη 8, τηλ. επικοινωνίας: 28210 54002-3   e-mail : memoedu@otenet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook