Η Μαρία Παπαντωνάκη είναι η τυχερή που κέρδισε το ταξίδι στην Πάφο της Κύπρου, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Flashnews.gr, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Round Travel.

Η κλήρωση έγινε με ηλεκτρονικό τρόπο, το απόγευμα της Τρίτης 03 Μαρτίου 2015, στα γραφεία του Flashnews.gr.

Ως επιλαχούσα κληρώθηκε η Μαρία Κοσμαδάκη.

Για να θυμηθούμε όμως τί περιλαμβάνει το πακέτο για το ταξίδι στην Πάφο:

Το πακέτο της προσφοράς.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

* Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα (δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου και βαλίτσες)
* 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
* Πρωινό καθημερινά
* Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού και έως τις 31 Μαΐου 2015, εκτός αργιών και εορτών, με γνωστοποίηση των επιθυμητών ημερομηνιών, εντός 10 ημερών από την ανάδειξη του νικητή.

 

Η Πάφος

Η Πάφος βρίσκεται στην νοτιοδυτική ακτή του νησιού της Κύπρου, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία βασίλεια της νήσου. Απέχει περίπου 70 χλμ. βόρεια δυτικά της Λεμεσού, ενώ βόρειά της δεσπόζει η οροσειρά του Τροόδους. Το κλίμα της είναι εύκρατο και αποτελεί ένα από τα πιο υγιεινά κλίματα της Μεσογείου.

Η πόλη χωρίζεται σε δύο επίπεδα: Στην Πάφο, γνωστή και ως Κτήμα που είναι το εμπορικό κέντρο της πόλης και την Κάτω Πάφο πού βρίσκεται χαμηλότερα και παραλιακά και είναι ο κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός του νησιού.

Η πόλη της Πάφου, με το γραφικό λιμανάκι της και το μεσαιωνικό της κάστρο, συνδυάζει ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο διακοπών, εντυπωσιακά τοπία και ιστορικούς χώρους. Η περιοχή σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε θάλασσα και βουνό, αλλά και να πάρετε μία γεύση του πολιτισμού του νησιού μέσα από τους πολλούς αρχαιολογικούς του χώρους.

Η Πάφος έχει κηρυχθεί ως πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Κάποια από τα πιο σημαντικά μνημεία της είναι οι Τάφοι των Βασιλέων, ακριβώς έξω από την πόλη, το Ωδείο, που χρονολογείται από το 2ο αιώνα π.Χ. και χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα για πολιτιστικές εκδηλώσεις, το κάστρο της Πάφου, το οποίο και αποτελεί μέρος του βυζαντινού φρουρίου της πόλης και βρίσκεται στο λιμάνι.

Πραγματικός θησαυρός θεωρούνται τα ψηφιδωτά που ανευρέθησαν μετά από ανασκαφές στην Κάτω Πάφο, στην Οικία του Διονύσου, την Οικία του Αιώνος και την Οικία του Θησέως, και τα οποία διατηρήθηκαν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση κάτω από την γη για 16 αιώνες μέχρι την τυχαία ανακάλυψή τους στα τελευταία χρόνια και αποκάλυψή τους μετά από πολλών χρόνων ανασκαφές.

Υπάρχουν ακόμα πολλές κατακόμβες στην πόλη οι οποίες βρίσκονται εκεί από τα πρώιμα χριστιανικά χρόνια. Από μουσεία μπορείτε να επισκεφθείτε το Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό μουσείο και πολλά άλλα. Κοντά στην Πάφο θα βρείτε επίσης το βράχο της Αφροδίτης (ή αλλιώς Πέτρα του Ρωμιού) που σύμφωνα με το μύθο είναι το μέρος που γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη. Υπάρχουν επίσης και ερείπια του ναού της Αφροδίτης.

Η πόλη της Πάφου, δίκαια θεωρείτε ως ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο, καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καταλυμάτων, από πολυτελή ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα με όλες τις ανέσεις, μέχρι ενοικιαζόμενα δωμάτια για πιο οικονομικές επιλογές.

Στην ύπαιθρο της επαρχίας της Πάφου υπάρχουν πλέον πολλά αγροτουριστικά καταλύματα, ιδίως σε παλιά πετρόκτιστα ανακαινισμένα κτίρια σε πολλά από τα γραφικά χωριά (π.χ. στα χωριά Κάθηκας, Χούλου και Νικόκλεια).

 

Το Round Travel

Το Round Travel λειτουργεί 25 χρόνια (από το 1987) ως γραφείο γενικού Τουρισμού. Αποτελεί μέλος της ΙΑΤΑ, όπως και μέλος του πανελλήνιου συνδέσμου τουριστικών γραφείων ΗΑΤΤΑ.

Ως ταξιδιωτικό γραφείο, παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης ταξιδιών σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία, Αυστρία, Τσεχία κ.α., καθώς επίσης και στα Αραβικά Εμιράτα, στις Μαλδίβες, στην Σρι Λάνκα και στην Ταϊλάνδη.

Πέραν των παραπάνω, το Round Travel, οργανώνει εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων (incentives) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διοργανώνει ταξίδια για μεμονωμένους πελάτες (ανεξάρτητα ταξίδια) σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες, περιλαμβάνεται η διοργάνωση ταξιδιών για συλλόγους και σωματεία – ναυλώσεις αεροσκαφών και πλοίων.

Ολοκληρώνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι το Round Travel ασχολείται συστηματικά με εισερχόμενο τουρισμό, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα αντιπροσώπευσης online συστήματος κρατήσεων ξενοδοχείων με πάνω από 120.000 ξενοδοχεία, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ χαμηλές τιμές.

Γραφεία Αθήνας:
Σαχτούρη 103, Πειραιάς
Τηλ: 801 11 40840

Γραφεία Ηρακλείου:
Ζωγράφου 12
Τηλ: 2810- 280040
Fax: 2810 – 281506 & 2810 – 284950
Email: [email protected]

Δικτυακός Τόπος: www.roundtravel.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook