Απέρριψε την αίτηση για την αποφυλάκιση των 5 κατηγορουμένων για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, χθες, η ανακρίτρια Ηρακλείου. Η συνήγοροι των 5 κατηγορουμένων είχαν υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης, με την οποία ζητούσαν αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Το δικαστήριο θα κρίνει εκ νέου για την προσωρινή κράτηση των κατηγορουμένων στις 11 Μαρτίου, οπότε και συμπληρώνεται το εξάμηνο κράτησής τους.

Η ανακρίτρια, απέρριψε την αίτηση αποδεχόμενη την πρόταση της εισαγγελέως, ωστόσο οι συνήγοροι υπεράσπισης επισημαίνουν πως υπήρξε και θετική εξέλιξη αφού η Εισαγγελέας στην πρόταση που έκανε αναφέρει ότι ο ορθός νομικά χαρακτηρισμός της πράξης δεν είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά η θανατηφόρα σωματική βλάβη. Οι συνήγοροι υπεράσπισης τονίζουν πως η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική σε σχέση με τις κατηγορίες που βαρύνουν τους κατηγορουμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάκριση για την υπόθεση θα συνεχιστεί καθώς η εισαγγελέας θεωρεί ότι πρέπει να διερευνηθούν θέματα αναφορικά με τη νεκροψία του 47χρονου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook