Με κλεμμένη μοτοσικλέτα κυκλοφορούσε ένας 24χρονος Ρουμάνος στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο τον συνέλαβαν και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Στην ανακοίνωση της αστυομίας αναφέρεται:

“Εξιχνιάστηκε χθες (03.03.2015), στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας.

Ειδικότερα, σε  έλεγχο  που πραγματοποιήθηκε χθες (03.03.2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από τον 24χρονο, προέκυψε ότι αυτή είχε αφαιρεθεί την 13-14.02.2015.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος αλλοδαπός είχε αφαιρέσει την ανωτέρω μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, η οποία αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Επιπλέον, ο 24χρονος συνελήφθη για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook