Στο κρισιμότερο σημείο βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως δηλώνει σε μήνυμά του ο ιδιωτικός ερευνητής εκ μέρους της οικογένειας του Βαγγέλη.

Για το λόγο αυτό ζητούν από τους διαδικτυακούς φίλους του Βαγγέλη και της οικογένειας, να μην πραγματοποιήσουν αυτή την Κυριακή τη συγκέντρωση που προγραμμάτιζαν στα Ιωάννινα – αντίστοιχη με εκείνη του Πειραιά.

Μια τέτοια συγκέντρωση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δε θα διευκολύνει την έρευνα των αστυνομικών αρχών που βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο.

Η ανακοίνωση του ιδιωτικού ερευνητή εκ μέρους της οικογένειας

Φίλες και φίλοι, θέλω αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη, αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπισθεί. Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ’ ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα, σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, την οποία θεωρώ άκρως χρήσιμη και αναγκαία στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.
Με εκτίμηση, Γεώργιος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.

Να θυμήσουμε ότι οι ώρες μετρούν αντίστροφα καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να ανακοινωθεί το πόρισμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook