Μία από τις εκπλήξεις στην ενδεκάδα του ΑΟΧ αποτέλεσε η παρουσία του Μανόλη Μαρκαντωνάκη κάτω από την εστία αφού δεν ήταν καν στην αποστολή που είχε ανακοινωθεί.

Ο Τίμος Καβακάς ρωτήθηκε για την επιλογή του νεαρού Χανιώτη γκολκίπερ και φρόντισε να εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά η απάντησή του στην ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Μαρκαντωνάκη:

«Εγώ υπολογίζω σε όλα τα παιδιά τα οποία έχω στην ομάδα μου και θα έλεγα ότι μου αρέσει κιόλας να δουλεύω με νέα παιδιά και να τους δίνω ευκαιρίες ακόμα και σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Μανόλης στάθηκε αρκετά καλά και δεν είναι θέμα ότι δεχθήκαμε τρία γκολ επειδή ρίχνουμε κάποια ευθύνη αυτή τη στιγμή στον Μαρκαντωνάκη, ίσα-ίσα θα έλεγα ότι ήταν και πολύ καλός. Τα γκολ, τα δύο, το δεύτερο και το τρίτο, είναι ίδια γκολ. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τι να μιλήσουμε… Δεν υπάρχει προπόνηση σε αυτό το πράγμα. Ακόμα και προπόνηση να κάνεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, να παίρνεις εσωτερικές από τους αντιπάλους, να βγαίνεις έξω, να μην γεμίζεις την περιοχή σου με πολλούς παίκτες και σκάσει η μπάλα εκεί. Ασφαλώς και η θέση του τερματοφύλακα πλέον γίνεται πολύ δύσκολη, γιατί έχει πολλά άτομα μπροστά του και δεν έχει χρόνο αντίδρασης. Φάγαμε δύο ίδια γκολ. Το δεύτερο γκολ δεν είναι σίγουρα φάουλ, του Γκότοβου επάνω στον επιθετικό του Απόλλωνα. Διώχνει πεντακάθαρα τη μπάλα. Ένας διαιτητής που στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξέρω για ποιο λόγο, μας έβαλε μέσα στην περιοχή με πάρα πολλά φάουλ γύρω-γύρω από την περιοχή μας. Γνωρίζουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα η οποία είναι δυνατή στον αέρα και παίζει με μεγάλες μπάλες και πληρώσαμε θα έλεγα την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσής μας και αυτό είναι και οδυνηρό, γιατί αποκλειστήκαμε ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί εμείς. Η εικόνα μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θα έλεγα ότι ήταν πάρα πολύ καλή».

Όσον αφορά το σχόλιό του για το ματς ήταν “καυστικός” με τη διαιτησία αναφέροντας ότι δεν δόθηκε πέναλτι στην αρχή του ματς (σε σπρώξιμο πάνω στον Γκότοβο που δεν έδειξε σε ριπλέι το συνδρομητικό κανάλι) κι ότι δεν υπήρχε φάουλ στη φάση από την οποία προήλθε το 2-1:

«Καταφέραμε και χάσαμε ένα παιχνίδι θα έλεγα με τρία φάουλ, τρία στημένα. Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες, στις οποίες δεν πετύχαμε γκολ. Δεχθήκαμε ένα γκολ από φάουλ, κόντρα, ελεύθερος παίκτης μέσα στην περιοχή και βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ χωρίς ίχνος ευκαιρίας από τον Απόλλωνα. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Θεωρώ ότι πριν το γκολ υπάρχει πέναλτι το οποίο ο διαιτητής δεν δίνει. Το δεύτερο γκολ που τρώμε δεν υπάρχει φάουλ, μας βάζει πάλι μέσα στην περιοχή. Με τρία φάουλ χάσαμε και δεν μπορέσαμε, ειδικά και μετά την αποβολή, να αντιδράσουμε σε καμία περίπτωση και μοιραία ήρθε η ήττα. Είναι κρίμα όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο. Τα μαρκαρίσματα ήταν συγκεκριμένα και θα έλεγα σε στημένα, κόρνερ, φάουλ, πλάγια είναι θέμα συγκέντρωσης, υπευθυνότητας να βγω πρώτος στη μπάλα, πράγμα το οποίο εμείς δεν κάναμε και το πληρώσαμε πολύ ακριβά κι αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση, που το θέλαμε τόσο πολύ να προκριθούμε. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας, γιατί δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε περιπέτειες. Αυτά, καλή συνέχεια στον Απόλλωνα κι ό,τι καλύτερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook