Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδεραστή με το βαν.

Δεκάδες γονείς – πάνω από 40 για την ώρα – επικοινωνούν καθημερινά με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλοντας ότι πιθανόν και τα δικά τους παιδιά να είχαν επικοινωνία με τον Φίλιππο Λεβέντο.

Οι γονείς ανάστατοι ψάχνουν τις συνομιλίες των παιδιών στο facebook, ενώ τρεις κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρές και αφορούν ανήλικα αγόρια ηλικίας 12 – 15 ετών των οποίων οι γονείς βρήκαν στους υπολογιστές τους επαφές με τον παιδεραστή με το βαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η αρμόδια ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλέσει γονείς. Παράλληλα δεν αποκλείεται τα παιδιά να εξεταστούν και από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν τα έχει βιάσει ο αδίστακτος παιδεραστής.

Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα κάνουν λόγο για 22-23 πψεύτικα προφίλ που διατηρούσε ο Λεβέντος στο facebook για να προσεγγίζει παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια έκανε διακοπές στην Ταϊλάνδη όπου ανθεί ο σεξοτουρισμός και γονείς πωλούν τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook