Ένταση επικράτησε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου οι μνήμες του διπλού φονικού, στον Προφήτη Ηλία, το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2012, ξύπνησαν ξανά, σήμερα, στο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Μέλη της οικογένειας Κοκολογιάννη και συγγενείς των δύο θυμάτων Πρίαμου Ξυδάκη και Μανώλη Σταυρουλάκη, συναντήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια και δεν έλειψαν οι εντάσεις, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου επρόκειτο να δικαστεί ο ανήλικος, την περίοδο εκείνη, γιος του καταδικασθέντος για τη διπλή δολοφονία κρεοπώλη, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 6 Νοεμβρίου.

Ο 17χρονος, τότε, γιος του κρεοπώλη, που είναι ελεύθερος, κατηγορείται για άμεση συνέργεια στο διπλό φονικό, και η δίκη του έχει ήδη αναβληθείακόμη μία φορά λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, τον περασμένο Δεκέμβρη.

Με δεδομένο ότι οι μνήμες είναι νωπές αλλά και το κλίμα πολλές φορές, κατά τα τελευταία αυτά 2,5 χρόνια έχει ενταθεί μεταξύ των δύο πλευρών, τα αστυνομικά μέτρα  ήταν … κάτι παραπάνω από δρακόντεια!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook