Όπως είχε προαναγγείλει ο ηγέτης της νέας διοικητικής εποχής του ΑΟΧ , Παντελής Ευθυμάκης, από την Πέμπτη (16/6) κάποιοι ποδσφαιριστές της ομάδας είδαν το χρώμα του χρήματος.

Οι πληρωμές αρχίσαν και μπαίνει πλέον για τα καλά σε εφαρμογή και πρακτικά ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο. Προτεραιότητα ήταν η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων με τους πάικτες της ομάδας και αυτή έχει αρχίσει να δρομολογείται αφού υπήρξε η καταβολή κάποιων οφειλομένων, με τις πληρωμές να συνεχίζονται από Δευτέρα (20/6).

Από εκεί και πέρα τις επόμενες ημέρες αναμένεται στα Χανιά ο Νίκος Νεντίδης για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟΧ και να αρχίσει να «χτίσει» την ομάδα της νέας περιόδου.

Πάντως όπως είχε πει και σε ραδιοφωνική του παρέμαβση στον Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Ευθυμάκης η ομάδα έχει συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές για μεταγραφή και ετοιμάζει καλή πρόταση και για τον Περδικάκη του Μινωτάυρου, που τις προηγούμενες ημέρες όπως σας ενημερώναμε παρουσιαζόταν «κλεισμένος» από τον Πλατανιά.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook