Σκληρές εικόνες από την πόλη της Ντιμαπούρ στην Ινδία, όπου πλήθος εξαγριωμένων πολιτών εισέβαλε στη φυλακή και λίντσαρε έναν άνδρα, ο οποίος θεωρείτο ύποπτος για το βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας τον περασμένο μήνα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο εξαγριωμένος όχλος κατάφερε με τη βία να εισβάλει στη φυλακή όπου κρατούνταν ο 35χρονος, γκρεμίζοντας τις πύλες.

Στη συνέχεια έσυραν τον άνδρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, τον ξεγύμνωσαν και τον χτύπησαν με πέτρες και ξύλα μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία κατάφερε να διαλύσει το πλήθος μετά από αρκετή ώρα, ο φερόμενος ως βιαστής πέθανε από τα σοβαρά τραύματά του.

Όπως αναφέρεται ο άνδρας κατηγορείτο για το βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας σε κολέγιο της περιοχής, τον περασμένο μήνα.

Η οργή του κόσμου για τα συνεχόμενα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των γυναικών στη χώρα έχει αρχίσει να ξεχυλίζει και η κατάσταση είναι πλέον στα όρια, αναφέρουν τοπικοί παράγοντες.

Οργή προκάλεσε εντωμεταξύ ένα ντοκιμαντέρ του BBC για τους βιασμούς στη χώρα, όπου ο Μουκές Σινγκ, ένας από τους τέσσερις καταδικασμένους σε θάνατο για το βιασμό και το φόνο μιας 23χρονης φοιτήτριας μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί το 2012, δήλωσε από το κελί του πως το θύμα δεν έπρεπε να βρίσκεται έξω τέτοια ώρα την νύχτα και την κατηγόρησε επειδή αντιστάθηκε στους βιαστές της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook