Στην «μάχη» για την πρόκριση στην επόμενη φάση ρίχνονται την Παρασκευή (17/6) οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι νεαροί αθλητές του Γιώργου Φραγκέδη θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια συνολικά στο κολυμβητήριο της Νίκαιας με στόχο την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα του Ομίλου Αττικής, που θα σημαίνει και την πρόκριση στην β’ φάση.

Η αυλαία ανοίγει για το Ν.Ο.Χ απέναντι στο Περιστέρι, ενώ ακόμα θα αγωνιστεί με Νηρέα Χαλανδρίου, Νηρέα Γέρακα και Ιωνικό Νικαίας.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο. Χανίων (nox.gr): «αυτά τα παιδιά έχουν κάνει φέτος μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, δουλεύοντας σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες. Για τρεις ολόκληρους μήνες αναγκαζόμασταν νακάνουμε προπόνηση σε δύο διαδρομές στην 25άρα πισίνα! Συνεπώς, καταλαβαίνετε πόσο μας επηρέασαν τα προβλήματα που υπήρξαν το χειμώνα με το κολυμβητήριο.Αυτή τη στιγμή, είμαστε σε καλή κατάσταση διότι το τελευταίο διάστημα μπορούμε και προπονούμαστε σωστά. Τα παιδιά δεν έχουν εμπειρίες, παρόλα αυτά σαν στόχο έχουμε την πρόκριση στη δεύτερη φάση και… βλέπουμε», σημειώνει ο ΓιώργοςΦραγκέδης ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του, Γιάννη Ζαγουράκη θα συνοδεύσουντην ομάδα στην Αθήνα.

Η αποστολή:

Βολτυράκης, Σταματάκης, Κουμπατίδης, Πελέσης, Κουνάκης, Κλιματσάκης, Γκάσεφ,Γαυγιωτάκης, Γιαννουδάκης, Μπιτσάκης, Μανιουδάκης, Μητράκης, Παπαμανωλιουδάκης,Μαλινάκης, Τσιστράκης, Τζουβαδάκης, Σπανουδάκης, Λαδόπουλος.

Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική
Παρασκευή(17/6)

20.30: Νηρέας Χαλανδρίου-Νηρέας Γέρακα

21.30: Περιστέρι-Ν.Ο. Χανίων

Ρεπό: Ιωνικός Νικαίας

2η αγωνιστική
Σάββατο(18/6)
10.00: Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Χαλανδρίου

11.00: Ιωνικός Νικαίας-Περιστέρι

Ρεπό: Νηρέας Γέρακα

3η αγωνιστική
Σάββατο(18/6)
16.00: Νηρέας Γέρακα-Ν.Ο. Χανίων

17.00: Νηρέας Χαλανδρίου-Ιωνικός Νικαίας

Ρεπό: Περιστέρι

4η αγωνιστική
Κυριακή(19/6)
10.00: Ιωνικός Νικαίας-Νηρέας Γέρακα

11.00: Περιστέρι-Νηρέας Χαλανδρίου

Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων

5η αγωνιστική
Κυριακή(19/6)
16.00: Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός Νικαίας

17.00: Νηρέας Γέρακα-Περιστέρι

Ρεπό: Νηρέας Χαλανδρίου

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook