Πιστός στο ραντεβού του για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES σε συνεργασία με τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου  και την Τοπική Επιτροπή Κρήτης διοργανώνει τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας στην Παλαιόχωρα. Οι αγώνες θα γίνουν το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου και θα περιλαμβάνουν τις κατηγορίες μάστερ, όπεν, ανδρών, εφήβων, παίδων, γυναικών, νεανίδων και κορασίδων, ενώ θα γίνει αγώνας και για τους μαθητές δημοτικών και γυμνασίων.

Όπως αναφέρεται και σε σχετικό Δελτίο Τύπου του ποδηλατικού συλλόγου της Νέας Κυδωνίας: «Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξάγεται για 3 συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία και κάθε χρόνο κεντρίζει την ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας. Επίσης έχει καταφέρει να προσελκύσει τα καλύτερα σχόλια τόσο για την διοργάνωση όσο και την φιλοξενία από την τοπική κοινωνία της Παλαιόχωρας με αποτέλεσμα να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τις πανέμορφες περιοχές την νοτιοδυτικής Κρήτης».

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο δημαρχείο στην Παλαιόχωρα ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Σελίνου Μιχάλης Σαρτζετάκης δήλωσε ότι : «Η Κοινωφελής Επιχείρηση Σελίνου , του Δήμου Καντάνου-Σελίνου , αποφάσισε και φέτος να Διοργανώσει σε  συνεργασία με τον ποδηλατικό όμιλο Χανίων , ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES , τους ποδηλατικούς αγώνες στην Παλαιοχώρα για το 2011 .

Η διοργάνωση αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους τρόπους προβολής του τόπου μας και ελπίζουμε στην συμμετοχή ομίλων από όλη την Κρήτη  καθώς έχει αποδειχτεί το υψηλό επίπεδο αγώνων αλλά και η ζεστή φιλοξενία του τόπου μας!».

Το πρόγραμμα των αγώνων:
ΣΑΒΒΒΑΤΟ 18/6/10
15.30 ΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

16.00 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 14 ΧΛΜ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ- ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ- ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6/10
10.00 ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 80 ΧΛΜ ΓΥΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΜΑΣΤΕΡ -ΟΠΕΝ – ΑΝΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ -ΠΑΙΔΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΣΑΡΑΚΙΝΑ-ΑΛΙΓΟΙ-ΜΥΛΩΝΕΣ-ΣΑΣΣΑΛΟΣ-ΦΛΩΡΙΑ-ΚΑΝΤΑΝΟΣ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

*Στην κατηγορία οπεν μπορούν να συμμετέχουν ποδηλάτες  ηλικίας άνω των 30 χρονών που δεν έχουν λάβει μέρος σε αγώνες ανδρών.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook